خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادسازی تمام پهنه‌ها و محدوده‌های اکتشافی معدنی در کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 09 اسفند 1404 - 09:23
معاون وزیر صمت از آزادسازی تمامی پهنه‌ها و محدوده‌های اکتشافی در اختیار ایمیدرو، خبر داد.
ايميدرو،اكتشافي،سميعي،مساحت،پروانه،اكتشاف،مربع

باشگاه خبرنگاران جوان -محمد مسعود سمیعی نژادرئیس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: اکنون تمامی پهنه‌ها و محدوده‌های اکتشافی که طی سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۲، در اختیار ایمیدرو برای انجام فعالیت‌های اکتشافی (شناسایی و پی جویی) قرار گرفته بود، آزاد شده‌اند.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، تعداد پهنه را ۶۳ و مساحت آن‌ها را ۴۲۳ هزار و ۲۵۰ کیلومتر مربع اعلام کرد و افزود: طی آن سال‌ها با هدف شناسایی مواد معدنی جدید و تامین خوراک آتی صنایع مصرف کننده، برنامه‌ها و اقدامات این سازمان در بخش اکتشاف انجام شد و در حال حاضر هیچ پهنه‌ای در اختیار ایمیدرو نیست.
سمیعی نژاد به نتایج اقدامات اکتشافی ایمیدرو اشاره کرد و گفت: طی این مدت ۲۰۰ پروانه اکتشاف و ۱۱ گواهی کشف صادر شده و ۴۵۱ درخواست نیز در مرحله ثبت و پیگیری صدور پروانه (مورد استعلام دستگاه‌های اجرایی کشور) است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو در عین حال اظهار داشت: مجموع مساحت کل بلوک ها، درخواست‌های پروانه و گواهی‌های کشف به نام ایمیدرو به ۲۶ هزار و ۳۸ کیلومتر مربع رسیده بود که این رقم، ۱.۵۷ درصد از کل مساحت کشور را در بر می‌گرفت.
سمیعی نژاد به سیاست‌های کلان ایمیدرو و وزارت صمت در این بخش اشاره و تاکید کرد: مشارکت بخش خصوصی در پروانه‌های اکتشافی از اولویت‌های اصلی ایمیدرو است و این برنامه با عرضه بسته‌های سرمایه گذاری به افراد صاحب صلاحیت، اجرایی می‌شود.
منبع: ایمیدرو