خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعویق حمایت تسلیحاتی آمریکا از تایوان

مهر | بین‌الملل | شنبه، 09 اسفند 1404 - 09:06
واشنگتن در راستای بهبود روابط با پکن پیش از سفر رئیس‌جمهوری آمریکا به چین، فرایند ارائه بسته کمک‌های تسلیحاتی به تایوان را به تعویق انداخت.
بسته،خارجه،فروش،بررسي،وزارت،آمريكا،تسليحاتي،تسليحات

به گزارش خبرگزاری مهر، نیویورک تایمز به نقل از مقامات آمریکایی نوشت: دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، فروش تسلیحات به تایوان را به تعویق انداخته تا پیش از سفر ماه آوریل به پکن، موجب نارضایتی شین‌جین‌پینگ نشود.
قانون‌گذاران ارشد جمهوری‌خواه و دموکرات پس از آنکه وزارت امور خارجه آمریکا در ماه ژانویه این بسته کمک های تسلیحاتی را برای بررسی غیررسمی به آنان ارسال کرد، آن را تأیید کردند.
با این حال، از آن زمان بسته کمک های تسلیحاتی به تایوان در وزارت خارجه آمریکا متوقف مانده است.
یک مقام آمریکایی به نیویورک تایمز گفته است ارزش کل این بسته کمک های تسلیحاتی حدود ۱۳ میلیارد دلار است.
ترامپ و شی جین پینگ در حال برنامه‌ریزی برای دیدار در پکن در بهار امسال هستند؛ دیداری که نخستین ملاقات حضوری آنها از زمان گفت‌وگویشان در اکتبر گذشته در بوسان کره جنوبی خواهد بود.
آنها در بوسان بر سر یک آتش‌بس یک‌ساله در جنگ تجاری که ترامپ آغاز کرده بود توافق کردند.
ترامپ در ۱۶ فوریه به خبرنگاران گفت با توجه به مخالفت شی با فروش تسلیحات به تایوان، در حال بررسی این موضوع است.
به طور معمول وزارت خارجه آمریکا بسته‌های پیشنهادی فروش تسلیحات را برای بررسی به یک کمیته در سنا و یک کمیته در مجلس نمایندگان ارسال می‌کند تا قانون‌گذاران ارشد هر دو حزب آن را بررسی کنند.
اگر این قانون‌گذاران تأیید غیررسمی بدهند، وزارت خارجه معمولاً اندکی بعد فروش را به طور عمومی اعلام می‌کند و سپس بسته برای تأیید رسمی تشریفاتی به کنگره فرستاده می‌شود.