خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف محموله قطعات صنعتی قاچاق در بندرعباس

مهر | استان‌ها | جمعه، 08 اسفند 1404 - 21:53
بندرعباس- رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان هرمزگان از کشف محموله لوازم یدکی لیفتراک قاچاق به ارزش بالغ بر ۷ میلیارد ریال در استان هرمزگان خبرداد.
اقتصادي،پليس،خودرو،قانوني،امنيت،دستگاه

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد علی عزتی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در راستای اجرای طرح‌های سراسری مقابله با قاچاق کالا، روز گذشته مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان حین کنترل و نظارت دقیق بر محور مواصلاتی بندرعباس به یک دستگاه خودرو وانت نیسان مشکوک شده و دستور توقف دادند.
وی افزود: ماموران در بازرسی از این خودرو توقیفی ، تعدادی لوازم و قطعات یدکی لیفتراک فاقد مجوز قانونی و گمرکی کشف کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان هرمزگان در ادامه با اشاره به ارزیابی‌های اقتصادی انجام‌شده، ارزش محموله کشف‌شده را ۷ میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.