خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توکلی زاده: باید با فتنه و شبهه اندازی دشمن مقابله کنیم

مهر | اجتماعی و حوادث | جمعه، 08 اسفند 1404 - 16:58
معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه در حال حاضر دوران فتنه، شبهه اندازی و تردید است، گفت:خودمان را برای تشخیص های سخت باید آماده کنیم و تشخیص حق و باطل بسیار سخت خواهد بود.
فتنه،انقلاب،تهران،توكلي،باطل،شهردار،حضرت،معاون،جولان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد امین توکلی زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران در نشست هم اندیشی با فعالان فرهنگی شهر تهران اظهارداشت: هر آنچه امروز برای انقلاب اسلامی داریم برای رسیدن به حکومت جهانی حضرت حجت است و خودمان را برای این حرکت آماده می‌کنیم.
وی افزود: اتفاق نهایی عالم را دگرگون خواهد کرد و چه توفیقی بالاتر که ما در نقطه ای زیست می‌کنیم که در راستای ظهور حضرت حجت است و شکر زندگی کردن در این زمان حائز اهمیت است.
توکلی زاده با اشاره به اینکه امام خمینی بنیان گذار انقلاب و رهبر انقلاب تداوم دهنده آن بوده است، گفت: بعد از حاج قاسم دنیا بر دور تند رفت و ۶ سال از شهادت آن عزیز گذشت و چه حوادث پیچیده ای که رخ داد.
معاون شهردار تهران با اشاره به فعالیت همه کسانی که برای این انقلاب تلاش کرده اند، افزود: باطل جولان می دهد ولی استقرار برای حق است و جولان باطل نشانه‌ای از ظهور است و باید از این مسیر مراقبت کرد.
توکلی زاده گفت: خودمان را برای تشخیص های سخت باید آماده کنیم و تشخیص حق و باطل بسیار سخت خواهد بود و آنجا است که دشواری حاصل می شود.
دلمان روشن و محکم است وقتی به پرچم داری حضرت آیت الله خامنه‌ای نگاه می کنیم.
وی بیان داشت: دوران فتنه شبهه اندازی و تردید است.
اینکه در دانشگاه پرچم آتش زدند نشان می دهد باید به سمت جوان و نوجوان حرکت کنیم و محاصره رسانه ای را بشکنیم تا پیام ما به آن برسد منجلاب فضای رسانه ای آنها را بلعیده است و این سختی کار است.
معاون شهردار تهران بیان داشت: کمر فتنه را شکستیم ولی همچنان فتنه گر در حال فتنه است، بارمان سنگین ولی امیدمان زیاد است و باید در راه حق تلاش کنیم.