خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشاورزان کنترل استحکام تاسیسات کشاورزی و سازه‌های موقت را در دستور کار قرار دهند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 08 اسفند 1404 - 14:06
کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: کشاورزان کنترل استحکام تاسیسات کشاورزی و سایر سازه‌های موقت را در دستور کار قرار دهند.
كشاورزي،هواشناسي،غلامي،باغات،گلخانه،مزارع،عشاير

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - سمانه غلامی کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به بارندگی، باغداران نسبت به تنظیم و مدیریت آبیاری باغات و مزارع اقدام کنند.
به گفته وی، عشایر و دامداران از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه و مسیل ها اجتناب کنند.
غلامی ادامه داد: گلخانه داران عایق بندی سالن های پرورش و بستن دریچه گلخانه ها جهت جلوگیری از ورود آب باران را انجام دهید.
کارشناس هواشناسی کشاورزی با تاکید بر احتیاط در انجام عملیات کشاورزی در باغات و مزارع هنگام وزش باد بیان کرد: کشاورزان کنترل استحکام تاسیسات کشاورزی و سایر سازه های موقت و همچنین زدودن برف سنگین از روی درختان جهت جلوگیری از شکستگی شاخه درختان اقدام کنند‌.
براساس نقشه های هواشناسی ، جمعه بعدازظهر با ورود سامانه بارشی بتدریج بارش در شمال غرب آغاز می شود و شنبه در شمال غرب، نیمه غربی استان های ساحلی دریای خزر و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش پیش بینی می شود.