خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۰۰۰ میلیارد ریال تخلف صنفی در مازندران کشف شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 08 اسفند 1404 - 13:59
ساری - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران از تشکیل ۱۷ هزار و ۲۰۴ پرونده تخلف اقتصادی در استان سال جاری خبر داد و ارزش این پرونده‌ها را بالغ بر دو هزار میلیارد ریال اعلام کرد.
تخلف،تشكيل،استان،مازندران،بالغ،مديركل

سلیمان علیجان‌نژاد در گفت وگو با خبرنگار مهر از تشکیل ۱۷ هزار و ۲۰۴ پرونده تخلف اقتصادی در استان طی ۱۱ ماه نخست سال جاری خبر داد و اعلام کرد ارزش این پرونده‌ها بالغ بر ۲ هزار و ۱۶۷ میلیارد ریال بوده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مازندران، گفت: از ابتدای سالجاری تا پایان بهمن ماه، بازرسان این اداره کل از تعداد ۸۹ هزار و ۶۳۲ واحد صنفی، تولیدی، توزیعی و خدماتی در سراسر استان بازدید داشته‌اند که منجر به تشکیل ۱۷ هزار و ۲۰۴ پرونده تخلف شده است.
وی افزود: ارزش پرونده‌های تشکیل شده بالغ بر ۲ هزار و ۱۶۷ میلیارد ریال بوده است.
مدیرکل صمت مازندران اشاره کرد: این پرونده‌ها جهت صدور رأی به شعب تعزیرات حکومتی ارسال شده‌اند.
علیجان‌نژاد در پایان از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی، اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، تقلب، احتکار، عرضه خارج از شبکه و موارد مشابه، مراتب را به تلفن ۱۲۴ یا سامانه www.124.ir اعلام کنند.