خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حبیبی: پروژه‌های خورشیدی باید پیش از پیک مصرف وارد مدار شوند

مهر | استان‌ها | جمعه، 08 اسفند 1404 - 11:12
کرمانشاه - استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای نیروگاه‌های خورشیدی، گفت: تکمیل و اتصال این پروژه‌ها پیش از آغاز پیک مصرف تابستان، نقش مؤثری در مدیریت ناترازی انرژی دارد.
خورشيدي،برق،استان،تابستان،شبكه،خاموشي،حبيبي،چمران

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی صبح جمعه با همراهی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان، از نیروگاه سه مگاواتی خورشیدی شهید چمران بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت اجرایی این پروژه قرار گرفت.
وی در حاشیه این بازدید با اشاره به پیشرفت فیزیکی طرح اظهار کرد: نیروگاه خورشیدی شهید چمران در بخش سازه به پیشرفت حدود ۸۰ درصدی رسیده و برای اجرای آن تاکنون ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر از اولویت‌های جدی مدیریت استان است، افزود: با توجه به شرایط فعلی شبکه برق و ضرورت مدیریت ناترازی انرژی، اجرای پروژه‌های خورشیدی باید با سرعت و جدیت بیشتری دنبال شود.
هدف‌گذاری برای کاهش خاموشی در تابستان آینده
حبیبی تصریح کرد: هدف‌گذاری استان این است که نیروگاه‌های خورشیدی در حال احداث، پیش از شروع پیک مصرف تابستان به شبکه سراسری برق متصل شوند تا بتوانیم تابستان آینده را با کمترین میزان خاموشی، به‌ویژه در بخش‌های خانگی و صنعتی، پشت سر بگذاریم.
وی همچنین بر لزوم هماهنگی مستمر میان دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و گفت: همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌ها در کنار حمایت عملی از سرمایه‌گذاران، شرط اصلی تکمیل به‌موقع پروژه‌های خورشیدی و بهره‌برداری مؤثر از آن‌هاست.
استاندار کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی علاوه بر کمک به پایداری شبکه برق، نقش مهمی در حرکت استان به سمت استفاده از انرژی‌های پاک و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی دارد.