خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیروزی اقتصادی ارزشمند تراکتور برابر گل گهر/ بازگشت تبریزی ها به صدر

مهر | ورزشی، استان‌ها | پنجشنبه، 07 اسفند 1404 - 21:30
دیدار تیم های فوتبال تراکتور و گل گهر با به ثمر رسیدن یک گل همراه بود.
گل،تراكتور،بازي،توپ،هاشم،نژاد،مهدي،موقعيت،سدلار،پوريا،گهر،پا ...

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین بازی هفته بیست‌وسوم رقابت های فصل جاری لیگ برتر از ساعت ۱۹:۱۵ امشب پنجشنبه بین تراکتور و گل گهر سیرجان در وررشگاه یادگار امام برگزار شد که این بازی با یک گل به سود میزبان همراه بود.
هاشم نژاد (۳۹) برای تراکتور گلزنی کرد.
ترکیب تراکتور
علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، الکساندر سدلار، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری، مهدی شیری، اودیل‌جان خامروبکوف(58- سیدمهدی حسینی)، رگی لوشکیا(58- مسعود زائر کاظمینی)، مهدی هاشم‌نژاد(۷۵- مهدی ترابی)، امیرحسین حسین‌زاده(۹۰- میلاد کر) و دوماگوی دروژدک(۷۵- تومیسلاو اشتراکالی).
ترکیب گل‌گهر
مارکوس میراندا، نمانیا توماشوویچ، سیاوش یزدانی، آرمان اکوان، امیر جعفری، مهدی تیکدری، علیرضا علیزاده، پوریا پورعلی(46- پوریا لطیفی‌فر)، نوید عاشوری(۸1- جرمی اوبونت)، پوریا شهرآبادی(۸۱- رضا اسدی) و رضا جعفری(46- محمدرضا عباسی)
یک گل برای شب سرد تبریز در نیمه اول
تراکتور در ورزشگاه خالی از تماشاگر خود سعی داشت با مالکیت توپ و میدان و فشار مضاعف با پاس های مستقیم بتواند دفاع گل گهر را پشت سر بگذارد.
تلاش سدلار و خلیل زاده برای مدافعان میانی برای ارسال توپ های مستقیم بارها باعث شد تا حسین زاده و هاشم نژاد صاحب توپ شوند اما تلاش آنها چندان مثمر ثمر نبود تا اینکه تراکتور در دقیقا ۳۹ روی پاس عمقی سدلار به هاشم نژاد توانست خلق موقعیت کند.
هاشم‌نژاد در رفت و آمد توپ با امیرحسین حسین زاده و سایه زنی دروژدک توانست گل نخست بازی را به ثمر برساند.
این گل از سوی کمک داور، آفساید اعلام شد اما بازبینی صحنه توسط VAR نشان داد تراکتوری ها در موقعیت سالم گلزنی کردند تا نیمه نخست با همین یک گل به پایان برسد.
تراکتور کوتاه نیامد گل هم نزد!
گل‌گهر سیرجان تنها در ۵ دقیقه ابتدایی نیمه دوم بر بازی مسلط بود تا بتواند گل تساوی را بزند.
نوید عاشوری در دییقه ۵۰ با شوت سرکش خود تنها موقعیت خطرناک میهمان را روی دروازه بیرانوند ایجاد کرد اما این توپ با اختلاف اندک از کنار زمین بیرون رفت.
هرچه از زمان بازی گذشت میزبان تبریزی دور از هیجان بازی را با همان تاکتیک ارسال توپ پشت مدافعان میانی گل‌گهر پیش برد تا هاشم نژاد در دقیقه ۵ف با شوت سرکش خود تیر دروازه میراندا را به لرزه در آورد.
تلاش تراکتور با تعویض های تهاجمی ربیعی برای زدن گل دوم ادامه داشت تا پاس عمقی ترابی در دقیقه ۸۳ باعث خلق موقعیت تک به تک برای دروژدک شود اما گلر گل‌گهر مانع از باز شدن دوباره دروازه تیمش شد تا بازی با همان یک گل هاشم نژاد در نیمه اول به پایان برسد.
تراکتور با این پیروزی ۳۹ امتیازی شد تا موقتا به صدر جدول راه پیدا کند.
گل گهر هم دومین باخت متوالی اش را تحمل کرد تا فعلا در رده پنجم باقی بماند.