خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش جامعه مدرسین به شعارهای ساختارشکن و اهانت به پرچم مقدس ایران

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 07 اسفند 1404 - 15:30
قم- جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه‌ای در واکنش به شعارهای ساختارشکن و اهانت به پرچم مقدس ایران اعلام کرد: اقدام علیه امنیت ملی و اغتشاش در هر لباسی، جرم است.
دشمن،ملي،ساحت،استكبار،اهانت،پرچم،دانشجوي،آسيب

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی شعارهای ساختارشکن و اهانت به پرچم مقدس ایران در ساحت دانشگاه، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه‌ای نسبت به این اقدام واکنش نشان داد.
در این بیانیه آمده است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
ناآرامی‌های اخیر در چند دانشگاه و اهانت به مقدسات و پرچم ایران، خط دشمن در ایجاد شکاف و آسیب به همبستگی ملی را بار دیگر آشکار کرد.
گرچه حضور مؤمنانه دانشجویان آگاه و انقلابی در دفاع از ارزش‌های دینی و ملی، حقیقت دانشجوی مسلمان ایرانی را نشان داد؛ اما مسئولان دانشگاه‌ها و وزارت علوم باید با قاطعیت به موضوع، ورود پیدا کنند و اقلیت وابسته به جریان استکبار را با پیگیری الزامات و قوانین انضباطی دانشگاه‌ها مورد مؤاخذه قرار دهند.
اقدام علیه امنیت ملی و اغتشاش در هر لباسی جرم است و نمی‌توان نسبت به آن بی‌تفاوت بود.
قدرت علمی و پشتیبانی قاطع دانشجویان از نظام اسلامی، دانشگاه‌ها را مورد کینه استکبار قرار داده است و خط دشمن در تلاش است تا به حرکت علمی پیش‌رونده و پرشتاب کشور آسیب بزند؛ اما دانشجوی با بصیرت و زمان‌شناس، چون همیشه در میدان مبارزه با فتنه‌گری حضور دارد و دست طمع دشمن برای تخریب ساحت علم و دانش را قاطعانه قطع خواهد کرد.