خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رحیمیان: تعزیرات حکومتی با متخلفان اقتصادی بدون مماشات برخورد می‌کند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 07 اسفند 1404 - 13:41
سنندج- مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان گفت: تعزیرات حکومتی به عنوان بازوی اجرایی دولت، با هیچ‌گونه تخلفی که منجر به تضییع حقوق مردم شود، مماشات نخواهد کرد.
حكومتي،تعزيرات،ديواندره،شهرستان،تأكيد،حقوق،اقتصادي،رحيميان

به گزارش خبرنگار مهر، حسین رحیمیان ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری دیواندره با محوریت معارفه رییس اداره تجهیزات حکومتی این شهرستان با تأکید بر جایگاه این نهاد در برقراری عدالت اقتصادی اظهار کرد: اولویت اصلی تعزیرات حکومتی، صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان، حمایت از اصناف قانون‌مدار و برخورد قاطع و سریع با متخلفان اقتصادی است.
وی بیان کرد: تعزیرات حکومتی به عنوان بازوی اجرایی دولت، با هیچ‌گونه تخلفی که منجر به تضییع حقوق مردم شود، مماشات نخواهد کرد.
رحیمیان افزود: موفقیت در ساماندهی بازار و مقابله با تخلفات اقتصادی، مستلزم همکاری و هماهنگی مستمر میان فرمانداری، دستگاه قضایی، اصناف و نهادهای نظارتی است.
وی در پایان با آرزوی توفیق برای رئیس جدید اداره تعزیرات حکومتی شهرستان دیواندره، بر ضرورت حضور میدانی، رسیدگی دقیق به پرونده‌ها و پاسخگویی شفاف به مطالبات مردمی تأکید کرد.
فرماندار شهرستان دیواندره نیز در این جلسه با اشاره به نقش مهم تعزیرات حکومتی در صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و ایجاد نظم در بازار، بر ضرورت تعامل، هم‌افزایی و همکاری مستمر میان دستگاه‌های اجرایی، قضایی و نظارتی تأکید کرد.
این مراسم در راستای تقویت هماهنگی بین‌بخشی و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به شهروندان برگزار شد.