خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک روان در پایتخت؛ توصیه پلیس به پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجاز

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 07 اسفند 1404 - 09:52
رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
رانندگي،سرعت،معابر،رانندگان،پايتخت،مطمئنه،خلوتي،شريفي،مجاز

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ علی اصغر شریفی، رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به وضعیت ترافیک امروز پنجشنبه در پایتخت گفت: هم اکنون حرکت خودرو ها، در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت در وضعیت عادی و روان است.
شریفی در ادامه با توجه به خلوتی معابر پایتخت افزود: رانندگی با سرعت مطمئنه همراه با دقت و تمرکز، بهترین گزینه برای تردد در سطح شهر است.
سرعت‌های بالا در هنگام رانندگی متأسفانه مسبب حادثه‌ای تلخ و ناگوار است.
رانندگان در صورت خلوتی معابر از عجله و شتاب در معابر خلوت خودداری کرده و با سرعت مطمئنه و حتی کمتر از آن تردد کنند.
وی برخی از رانندگان را که متاسفانه در هنگام خلوتی معابر تهران اقدام به سرعت و سبقت‌های غیر مجاز می‌نمایند مقصر در بوجود آمدن حوادث تلخ و ناگوار دانست و گفت: این دسته از رانندگان با این حرکات خطرناک «سرعت، سبقت‌های غیر مجاز و لابی کشیدن ها» نه تنها با به خطر انداختن جان خود بلکه به دیگر رانندگان و شهروندان نیز آسیب می‌رسانند.
سرهنگ شریفی در پایان تاکید کرد: حرکت بین خطوط ترافیکی در حین رانندگی و رعایت سرعت مجاز از دیگر مصادیق حقوق شهروندی است رعایت این موضوع مهم باعث نظم و ساماندهی ترافیک، کاهش مصرف سوخت و کنترل آلودگی هوا میشود.
با احترام به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، فرهنگ صحیح رانندگی در پایتخت اشاعه پیدا کرده و بدین منظور در سطح شهر در کنار دیگر همشهریان، با سرعت مطمئنه و آرامش خاطر، رانندگی خواهیم کرد.
منبع: پلیس راهور