خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز طرح «میثاق علم و هیئت» در مازندران

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 اسفند 1404 - 19:41
ساری - رئیس شورای هیئات مذهبی مازندران از آغاز اجرای طرح راهبردی «میثاق علم و هیئت» همزمان با ماه مبارک رمضان در استان خبر داد و بر نقش هیئات مذهبی در هدایت نسل جوان تاکید کرد.
هيئات،مذهبي،قرآن،فرهنگي،هيئت،ديني،امام،استان،شوراي،طرح،رئيس، ...

به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری شامگاه چهارشنبه در دیدار با امام جمعه شهرستان بهشهر که با حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: طرح «میثاق علم و هیئت» با هدف ایجاد هم‌افزایی میان جریان مردمی هیئات مذهبی و بدنه علمی حوزه‌های علمیه در سطح استان آغاز شده است.
وی هیئات مذهبی را میدان تشخیص، تصمیم و کنش اجتماعی توصیف کرد و افزود: شورای هیئات مذهبی ظرفیت مهمی برای تبیین حقایق و جهت‌دهی دقیق فعالیت‌های فرهنگی و دینی در جامعه به شمار می‌رود.
رئیس شورای هیئات مذهبی مازندران با بیان اینکه بیش از پنج هزار هیئت مذهبی در استان فعالیت دارند، تصریح کرد: این هیئات به عنوان کانون‌های جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف، نقش مؤثری در نشر مبانی قرآنی، احکام الهی و معارف اهل بیت(ع) ایفا می‌کنند.
وی درباره اهداف طرح «میثاق علم و هیئت» گفت: این طرح با محوریت دیدارهای منظم با علما، ائمه جمعه و جماعات و بهره‌گیری از رهنمودهای علمی آنان برای ارتقای سطح کیفی برنامه‌های دینی و فرهنگی هیئات طراحی شده است.
این فعال فرهنگی و اجتماعی با اشاره به دو محور اساسی «هیئات مذهبی» و «قرآن» تأکید کرد: امروز این دو مقوله به یکدیگر وابسته‌اند و باید زمینه‌ای فراهم شود تا زندگی مردم، به‌ویژه نسل جوان، بیش از پیش با قرآن، قرائت و تفسیر آن پیوند بخورد.
وی با اشاره به جایگاه مجالس سیدالشهدا(ع) در جذب و هدایت جوانان افزود: هیئات مذهبی از مهم‌ترین بسترها برای نزدیک کردن نسل جوان به معارف دینی هستند و پرچم امام حسین(ع) ظرفیتی فراگیر دارد که افراد با سطوح مختلف دینداری را گرد هم می‌آورد.
رئیس شورای هیئات مذهبی استان در عین حال هشدار داد: مجالس امام حسین(ع) نباید به عرصه رقابت‌های جناحی و سیاسی تبدیل شود، بلکه باید مردمی، فراگیر و به دور از دسته‌بندی‌های سیاسی باقی بماند تا همه اقشار بتوانند با آرامش در آن حضور یابند.
وی در پایان با تأکید بر ضرورت تقویت انس عمومی با قرآن خاطرنشان کرد: آشنایی کودکان و نوجوانان با قرآن یک ضرورت فرهنگی است و تلاوت روزانه قرآن، حتی به میزان چند ده آیه، می‌تواند زمینه‌ساز تعالی معنوی فرد و نورانیت فضای خانواده باشد.