خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیمارستان ۲۰۵ تختخوابی نیشابور افتتاح شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 اسفند 1404 - 18:53
مشهد- بیمارستان ۲۰۵ تختخوابی نیشابور با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد.
نيشابور،بيمارستان،رضوي،اعظم،پيامبر،خراسان،بهداشت،درماني،شهرس ...

به گزارش خبرگزاری مهر، بیمارستان ۲۰۵ تختخوابی پیامبر اعظم (ص) نیشابور به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های درمانی شرق کشور ظهر چهارشنبه در آیینی با حضور محمدرضا ظفرقندی بهره‌برداری شد.
غزاله دوست پرست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در این مراسم اظهار کرد: عملیات اجرایی بیمارستان پیامبر اعظم در زمینی به مساحت ۹۰ هزار متر مربع و با زیربنای ۱۶ هزار متر مربع از سال ۱۳۹۶ آغاز شد و اکنون شاهد بهره‌برداری از آن هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: این بیمارستان با ظرفیت ۲۰۵ تختخواب، نه تنها نیازهای شهرستان نیشابور را پوشش می‌دهد بلکه به عنوان یک قطب درمانی مجهز در منطقه، آماده ارائه خدمات تخصصی به مراجعان از سراسر استان خراسان رضوی و شمال شرق کشور است.
وی بیان کرد: برای احداث و تجهیز بیمارستان پیامبر اعظم افزون بر ۱۸ هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده که تأمین مالی این پروژه حاصل مشارکت و همکاری میان‌بخشی بوده است.
دوست پرست تصریح کرد: برای بهره برداری از این بیمارستان علاوه بر اعتبارات ملی و همکاری هیات امنای ارزی وزارت بهداشت، از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت ایران و همچنین ظرفیت‌های قانونی «مالیات نشان‌دار» بهره گرفته شده که نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و ارتقای شاخص‌های سلامت در مناطق مختلف کشور است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی از بخش‌های مختلف بیمارستان پیامبر اعظم نیشابور بازدید کرد.
گفتنی است؛ محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت که به منظور افتتاح کلان‌پروژه‌های درمانی امروز به خراسان رضوی سفر کرده است، در بدو ورود به شهرستان نیشابور به همراه غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی در مزار شهدای گمنام این شهرستان حضور یافتند.
در این مراسم معنوی که با حضور جمعی از مسوولان استانی، مدیران محلی و فرماندهان نظامی و انتظامی برگزار شد، وزیر بهداشت و نماینده عالی دولت در استان با قرائت فاتحه و نثار گل، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری، یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.