کشف لوازم خانگی قاچاق در یکی از بنادر تجاری هرمزگان
مهر
|
استانها
|
چهارشنبه، 06 اسفند 1404 - 14:24
بندرعباس- رییس پلیس امنیت اقتصادی استان هرمزگان از شناسایی و توقیف یک فروند شناور حامل کالای قاچاق در یکی از بنادر تجاری استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد علی عزتی اظهار کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان بندرلنگه مستقر در بندرپل خمیر در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز حین گشت زنی محوطه این بندرتجاری به یک فروند لنج در حال تخلیه بار مشکوک شده و موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: ماموران در بازرسی از شناور مورد نظر ۵ دستگاه کولر اسپیلت ، ۴ دستگاه تلویزیون ، ۶ دستگاه ماشین لباسشوئی ، ۷ دستگاه یخچال و ۱۵۰ عدد آبمیوه خارجی قاچاق و فاقد مدارک قانونی کشف کردند.
این مسئول انتظامی استان ارزش مالی کالاهای قاچاق کشف شده از این شناور را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۲۵ میلیارد ریال عنوان کرد.