خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف ۶۹۲ خودرو و موتورسیکلت فاقد پلاک و مخدوش در غرب استان تهران

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 اسفند 1404 - 14:12
شهریار- فرمانده انتظامی غرب استان تهران، از اجرای طرح برخورد با وسائط نقلیه فاقد پلاک، پلاک مخدوش و دستکاری شده در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
پلاك،دستگاه،مخدوش،فاقد،انتظامي،طرح

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمدرضا علیزاده، بعد از ظهر چهارشنبه، در جمع خبرنگاران، از اجرای طرح برخورد با وسائط نقلیه فاقد پلاک، پلاک مخدوش و دستکاری شده در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
وی در ادامه اظهار داشت: این طرح در شهرستان‌های تابعه غرب استان تهران اجرا شد و در جریان آن، ۲۰۷ دستگاه موتورسیکلت و ۴۸۵ دستگاه خودروی فاقد پلاک یا دارای پلاک مخدوش توقیف و به پارکینگ منتقل شدند و اعمال قانون برای آنها انجام شد.
علیزاده افزود: علاوه بر این، با تلاش ماموران انتظامی، ۸ دستگاه خودرو و ۶ دستگاه موتورسیکلت مسروقه نیز کشف شد.
وی تصریح کرد: اجرای این طرح به صورت مستمر در دستور کار پلیس‌های تخصصی غرب استان تهران و فرماندهان انتظامی شهرستان‌ها قرار دارد و نقش مهمی در کاهش وقوع جرائم و بزه‌های اجتماعی ایفا می‌کند.
این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: برخورد جدی با وسائط نقلیه فاقد پلاک و پلاک مخدوش و ناخوانا در دستور کار پلیس است و اجازه نخواهیم داد رانندگان قانون‌گریز با تخلفات خود، نظم و امنیت ترافیکی معابر شهری را مختل کنند.