خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت الله فلاحتی: احیای رودخانه گهررود و زرجوب در اولویت باشد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 اسفند 1404 - 13:59
رشت - آیت‌الله رسول فلاحتی با تأکید بر اینکه احیای رودخانه گهررود و زرجوب در اولویت باشد، گفت: مدیریت شهری در مسیر درستی گام برداشته است.
شهري،پسماند،رشت،فلاحتي،مديريت،احياي،حياتي،معضل،مشكل

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رسول فلاحتی ظهر چهارشنبه در دیدار با سرپرست دفتر محیط زیست و خدمات شهری، با اشاره به اهمیت حیاتی حل مشکل پسماند، اظهار کرد: معضل پسماند به‌ویژه در منطقه سراوان به یکی از دغدغه‌های اصلی مردم و مسئولان تبدیل شده و باید در اولویت رسیدگی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مشکل پسماند یک مسئله چندوجهی است، افزود: حل این معضل نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، سرمایه‌گذاری کافی و همکاری همه دستگاه‌های ذی‌ربط است و نباید تنها به راه‌حل‌های موقتی بسنده کرد.
امام جمعه رشت تصریح کرد: باید به سمت راهکارهای عملیاتی و اجرایی حرکت کنیم که ضمن کاهش تولید پسماند، زمینه بازیافت حداکثری و دفع اصولی آن را فراهم کند.
آیت‌الله فلاحتی همچنین با اشاره به وضعیت دو رودخانه گوهررود و زرجوب، احیای این رودخانه‌ها را از اولویت‌های مهم زیست‌محیطی شهر رشت دانست و بیان کرد: اجرای طرح‌های جامع برای پاکسازی، لایروبی و جلوگیری از ورود فاضلاب و آلاینده‌ها به این شریان‌های حیاتی ضروری است.
وی تأکید کرد: احیای این رودخانه‌ها نقش مؤثری در بهبود منظر شهری، ارتقای سلامت عمومی و افزایش رضایتمندی شهروندان خواهد داشت.
در ادامه این دیدار، نماینده ولی‌فقیه در گیلان با قدردانی از اقدامات و پیگیری‌های صورت‌گرفته در حوزه مدیریت شهری، از تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه مدیریت شهری رشت تقدیر کرد و گفت: خوشبختانه مدیریت شهری در مسیر درستی گام برداشته است.
آیت‌الله فلاحتی ابراز امیدواری کرد با تداوم این روند و حمایت‌های وزارت کشور، شاهد پیشرفت‌های ملموس در رفع دغدغه‌های زیست‌محیطی و تحقق توسعه پایدار در شهر رشت باشیم.