خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شوک به ارتش اسرائیل؛ حماس با کانتینرهای زیردریایی موشک‌سازی را احیا کرد

اعتماد | همه | سه شنبه، 05 اسفند 1404 - 22:29
یک رسانه عبری زبان ادعا کرد که حماس راه‌های جدیدی را برای تقویت توان موشکی خود در پیش گرفته است.
حماس،انتقال،غزه،نوار،مواد،شناور،سواحل،دريا،رها

کد خبر: 762715 | ۱۴۰۴/۱۲/۰۵ ۲۲:۲۶:۳۲
شبکه رادیو وتلویزیون رژیم صهیونیستی کان در گزارشی که شامگاه سه شنبه پخش شد، ادعا کرد، حماس مسیرهای انتقال مواد اولیه ساخت موشک‌ها را تغییر داده و دیگر از تونل‌ها و کامیون‌ها استفاده نمی‌کند.
به گزارش تسنیم، به گزارش این رسانه عبری زبان، حماس تغییر راهبردی در انتقال مواد اولیه تولید تسلیحات خود به وجود آورده است.
آنها روش‌های قدیمی انتقال که از تونل‌ها و کامیون‌ها استفاده می‌کردند را رها کرده و با تکیه بر شرایط دریایی در فصل زمستان، استفاده از کانتینرهای مخصوصی را که در زیر سطح دریا شناور می‌شوند، آغاز کرده‌اند.
به زعم این رسانه بر اساس روش جدید، رزمندگان حماس تجهیزات قاچاق را در فاصله حدود پنج مایلی از ساحل «شیخ زوید» در جنوب نوار غزه رها می‌کنند و از جریان‌های دریایی که سرعت آنها در شب به دو گره می‌رسد، بهره می‌برند.
این کانتینرها که زیر سطح دریا شناور هستند، ظرف 10 تا 14 ساعت به سواحل «دیرالبلح» و «خان‌یونس» می‌رسند.
چندین تیم مدیریت این انتقال را به عهده دارند، تیم‌هایی در مصر و سینا و تیم‌های دیگری که در سواحل نوار غزه فعالیت می‌کنند؛ و در این رابطه از روش‌های انحرافی از جمله پهپادها برای درگیر کردن سیستم‌های نظارتی و رهگیری ارتش اسرائیل استفاده می‌شود.
روش جدیدی که حماس دنبال می‌کند، به آن اجازه می‌دهد مواد حیاتی برای موشک‌ها را به داخل نوار غزه کند؛ مانند قطعاتی که امکان افزایش برد، دقت و پایداری موشک‌ها را فراهم می‌کند.
این گامی است که نشان‌دهنده بازیابی توانمندی‌های استراتژیک حماس، با وجود دشواری‌ها و شرایط محدودکننده‌ای است که با آنها روبروست.