خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیر الهامی: تقویت توان داخلی و ارتقاء دانش فنی ضروری است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 05 اسفند 1404 - 14:52
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) با تأکید بر لزوم تقویت توان داخلی، ارتقاء دانش فنی و هم‌افزایی میان مجموعه‌ها، گفت: باید با امید به آینده مسیر پیشرفت را ادامه دهیم.
پدافند،هوايي،مسير،اسلامي،اشاره،گروه،ايران،ستاري،معنويت،دشمنا ...

باشگاه خبرنگاران جوان - امیر علیرضا الهامی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) کشور و نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه بازدید از گروه پدافند هوایی شهید ستاری، در دیدار با جمعی از کارکنان پایور و وظیفه این یگان، با اشاره به سابقه ارزشمند گروه پدافند هوایی شهید ستاری، اظهار داشت: این گروه در طول سال‌های فعالیت خود، همواره خاستگاه انسان‌های متعهد و پرتلاشی بوده که برای انجام مأموریت‌های محوله، با تمام وجود تلاش کرده‌اند.
کارکنان این یگان در مأموریت‌ها و تمرین‌های مختلف، نقش مهم و تأثیرگذاری ایفا کرده‌اند.
امیر الهامی با تأکید بر اهمیت دوران سربازی، بیان کرد: گروه پدافند هوایی شهید ستاری می‌تواند بستر و شتاب‌دهنده مناسبی برای سربازانی باشد که به دنبال پیشرفت و کسب موفقیت‌های آینده هستند.
ایام خدمت سربازی فرصت مغتنمی است تا جوانان ضمن آشنایی با نظم و انضباط، مهارت‌های ارزشمندی برای زندگی خود بیاموزند.
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) در ادامه با اشاره به جایگاه کنونی نظام اسلامی، تصریح کرد: امروز کشورمان در مسیر روشنی قرار دارد.
این مسیر اگر درست نبود، قطعاً مخالفان و دشمنان، برای توقف این مسیر پیشرفت، چنین اقدامات و هزینه‌هایی نمی‌کردند؛ اما تداوم این مسیر نیازمند آگاهی، بصیرت و همراهی با رهبری معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) است تا ان‌شاءالله این پرچم، به دست صاحب اصلی‌اش حضرت مهدی (عج) برسد.
وی در پایان با اشاره به شرایط کنونی منطقه افزود: آنچه برای ما اهمیت دارد، تقویت توان داخلی، ارتقاء دانش فنی و هم‌افزایی میان مجموعه‌هاست.
باید با امید به آینده و اعتماد به توانمندی‌های داخلی، مسیر پیشرفت را ادامه دهیم و نگذاریم تبلیغات روانی دشمن، روحیه ما را تضعیف کند.
حجت‌الاسلام «محمد بهمن» رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز که در این دیدار فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش را همراهی می‌کرد، با اشاره به نقش معنویت در پیشبرد امور، اظهار داشت: افتخار ما این است که در نظامی زندگی می‌کنیم که تمام همّ و غمّ فرماندهان نیرو‌های مسلح، علاوه بر ارتقاء توان رزمی نیرو‌ها و سربازان، توجه ویژه به عنصر معنویت و روحیه آنان است؛ چرا که معنویت، یکی از عوامل پیروزی بر دشمنان و ایجاد بازدارندگی در برابر آنان است.
حجت‌الاسلام بهمن با بیان اینکه تمام توان دشمن برای دور کردن ما از خدا متمرکز شده است، گفت: خدا را شاکریم که ایران اسلامی عزیز، استکبارستیز است و اسلام نیز استکبار را نمی‌پذیرد.
به برکت حضور اسلام در این سرزمین و وجود ارزشمند ولی‌فقیه، در ۴۷ سال گذشته، حتی یک وجب از خاک ایران به دست دشمنان نیفتاده و در ادامه نیز چنین خواهد بود.
منبع: مهر