خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قربانی:مشارکت ۲۵درصدی مردم مرکزی در نهضت «زندگی با آیه‌ها» هدفگذاری شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 اسفند 1404 - 09:47
اراک- معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اعلام خبر تحول در سومین دوره نهضت «زندگی با آیه‌ها» گفت: چشم‌انداز مشارکت ۲۵ درصدی مردم این استان در سال جاری هدفگذاری شد.
زندگي،سفيران،استان،سامانه،مركزي،نهضت،قرباني،طرح،قرآني،مخاطبا ...

حجت‌الاسلام محمود قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به ورود نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» به سومین سال اجرا در استان مرکزی اظهار کرد: این طرح سال‌های گذشته به صورت «ماه بندگی» و ویژه ماه مبارک رمضان بود، اما امسال به صورت «فصل بندگی» ویژه ماه‌های رجب، شعبان و رمضان در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه این نهضت با یک فناوری در چهار بخش «بخوانیم، بفهمیم، حفظ کنیم و زندگی کنیم» دنبال می‌شود، افزود: بر اساس منویات مقام معظم رهبری در راستای اجرای این طرح مفاهیم و گفتمان قرآنی تبدیل به مسلمات فکری و رایج بین مردم می‌شود تا مردم بتوانند با قرآن زندگی کنند و بدانند قرآن تنها راه علاج بشریت است.
تربیت شبکه سفیران؛ گام نخست نهضت
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اشاره اقدامات انجام شده برای تحقق این هدف گفت: در راستای اجرای این طرح نخستین گام آموزش، تربیت و توانمندسازی‌ سفیران است تا بتوانند پیام نهضت زندگی با آیه‌ها را به مخاطبین خود برسانند.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی ادامه داد: در کل شهرستان‌های این استان کارگاه‌های آموزشی ویژه سفیران زندگی با آیه‌ها در حال برگزاری است که در آن کارگاه‌ها، این مبانی گفتمانی صحبت می‌شود و از سفیران درخواست می‌شود که نسبت به این مبانی با مخاطبین خود ارتباط بگیرند.
برپایی نمایشگاه‌های تعاملی در سه شهرستان
حجت الاسلام قربانی با اشاره به اقدامات میدانی این اداره کل گفت: علاوه بر این، در سه شهرستان اراک، ساوه و خمین، نمایشگاه زندگی با آیه‌ها برپا شده است و باید اذعان کرد این نمایشگاه تنها یک گالری عکس نیست بلکه شامل مجموعه‌ای از پوسترها و بنرها است و راوی برای هر نمایشگاهی وجود دارد که این آثار فرهنگی را روایت می‌کند.
حجت‌الاسلام قربانی افزود: در انتهای این نمایشگاه یک تالار گفتگو وجود دارد و تمام آن سفیران، در واقع افراد فعال هر قشری هستند که متناسب با جامعه هدف خود، کنش‌های میدانی در حوزه قرآنی را مطرح می‌کنند و در یک کاربرگ ثبت می‌کنند و در انتها با یکدیگر عهد می‌بندند و عکس یادگاری می‌گیرند.
سامانه سفیران؛ کوله‌پشتی پر از محتوا برای فعالان قرآنی
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی با تأکید بر لزوم پشتیبانی از سفیران تصریح کرد: دومین گام پس از موضوع آموزش، آماده سازی بستری برای سفیران قرآنی بود که در این راستا «سامانه سفیران زندگی با آیه‌ها» طراحی شد.
وی توضیح داد: داخل این سامانه، ایده‌های پیشنهادی در سه ساحت مسجد، مدرسه، خانه و رسانه نوشته شده است همچنین ایده‌های دیگری در بخش «سایر» از جمله باشگاه‌های ورزشی، ادارات پیش بینی و نمونه ایده‌ها و کنش‌های میدانی در آنجا نوشته شده است.
حجت الاسلام قربانی ادامه داد: کلیپ‌ها، فایل‌های صوتی و صحبت‌های اصلی مبانی در آنجا قرار داده شده و علاقمندان به این طرح می‌توانند مراجعه و از این ظرفیت بهره‌مند شوند همچنین‌ هر کدام از آن کنش‌ها را که انجام دادند، می‌توانند داخل همان سامانه ثبت و ضبط کنند تا امتیاز ویژه‌ای کسب کرده و از هدایای مسابقات استفاده کنند.
حجت‌الاسلام قربانی از یک قابلیت ویژه در این سامانه خبر داد و گفت: علاوه بر این، در دل آن سامانه یک هوش مصنوعی قرار داده شده که پشتوانه آن محتواهای فکری و مبانی است و متقاضیان می‌توانند وارد آن سامانه هوش مصنوعی شوند، محتوای مورد نظر، قشر و سن مخاطبان را مشخص کند و متناسب با آن، طرح درسی به او داده می‌شود که می‌تواند به او کمک کند.
تولید ۲۱ عنوان محصول مکتوب برای گروه‌های مختلف سنی
وی با اشاره به تولید محصولات متناسب با گروه‌های سنی مختلف افزود: علاوه بر این سامانه سفیران، برای سفیران ۲۱ محتواها و محصولات مکتوب پیش بینی شده همچنین کتاب‌های ویژه نوجوانان، مربیان، روحانیون، طلاب، فعالان و اثرگذاران فرهنگی در این مجموعه قرار گرفته است.
اپلیکیشن اختصاصی برای ارتباط با مخاطبان عمومی
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اشاره به ارتباط سفیران با مخاطبان گفت: در ادامه این مسیر سفیران باید با مخاطبان خود ارتباط بگیرند تا بتوانند مخاطبان را جذب کنند تا در این نهضت زندگی با آیه‌ها قرار گیرند و در این راستا «اپلیکیشن زندگی با آیه‌ها» ایجاد شده و تمام مخاطبان باید عضو آن شوند.
وی ادامه داد: این اپلیکیشن بستری ایجاد کرده که در آن، مخاطب علاوه بر استفاده از محتوا و محصولات میتواند در مسابقات شرکت کرده و از جوایز و هدایا بهره‌مند شود.
هدف‌گذاری مشارکت ۲۵ درصدی جمعیت استان مرکزی
حجت‌ الاسلام قربانی با اشاره به آمار مشارکت‌ها در طرح زندگی با آیه‌ها در سال گذشته بیان کرد: سال گذشته چهار درصد جمعیت این استان در این نهضت مشارکت کردندکه امسال با انجام اقدامات جهادی در ۱۲ شهرستان مرکزی، هدفگذاری شده این طرح مورد استقبال جمعیت ۲۵ درصدی سرزمین آفتاب قرار گیرد.
وی گفت: همچنین روزانه در یک سامانه پیامکی،‌مسابقات قرآنی برگزار و هر روز به قید قرعه جوایزی را به شهروندان در استان مرکزی اهدا می‌شود.
وی با بیان اینکه بیلبوردهای شهری نیز از ابتدای ماه مبارک رمضان در فرایند زندگی با آیه‌ها قرار گرفتند، گفت: فرایند زندگی با آیه‌ها در صدا و سیمای استان مرکزی نیز ایجاد شده و بخشی از برنامه قبل از افطار، به بحث نهضت زندگی با آیه‌ها و شرکت مردم در مسابقه زندگی با آیه‌ها اختصاص دارد و امید است مفاهیم قرآنی بیش از پیش در سبک زندگی عمومی نهادینه شود.
حجت‌الاسلام قربانی گفت: ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در فاصله گرفتن از آموزه‌های اخلاقی است و وقتی جامعه به صورت همزمان حول یک آیه و پیام الهی تأمل می‌کند، نوعی همگرایی معنوی شکل می‌گیرد.
وی با تأکید بر لزوم تداوم این برنامه در طول سال گفت: اگرچه ماه رمضان بهترین فرصت برای آغاز این اقدام است اما استمرار آن سایر ایام سال می‌تواند پیوند نسل جوان با قرآن را عمیق‌تر کند.