خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلزله سیاسی در لندن: حلقه اپستین به وزیر پیشین بریتانیا رسید!

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 04 اسفند 1404 - 21:40
پیتر ماندلسون، وزیر پیشین بازرگانی و سفیر اسبق انگلیس در واشنگتن به دلیل ارتباط با پرونده اپستین دستگیر شد.
بازداشت،اپستين،اتهام،انگليس،پليس،كامدن

به گزارش مشرق، پلیس لندن در اقدامی بی‌سابقه، پیتر ماندلسون، وزیر پیشین بازرگانی و سفیر اسبق انگلیس در واشنگتن را به اتهام «سوء‌رفتار در مناصب دولتی» و ارتباط با پرونده جفری اپستین، سرمایه‌دار بدنام آمریکایی، بازداشت کرد.
به گزارش خبرگزاری‌های محلی، این سیاستمدار ۷۲ ساله حزب کارگر، روز دوشنبه در منزل شخصی خود در منطقه «کامدن» شمال لندن بازداشت شد.
اتهام اصلی این مقام انگلیسی، ارائه اطلاعات حساس به «جفری اپستین» در دوران تصدی وزارت بازرگانی است.
پلیس در بیانیه‌ای رسمی تأیید کرد: «نیروهای پلیس مردی ۷۲ ساله را به اتهام سوء‌رفتار در مناصب دولتی بازداشت کرده‌اند.
این اقدام در پی صدور و اجرای حکم بازرسی از دو مکان در مناطق ویلتشر کامدن صورت گرفته است.
این دستگیری تنها چند روز پس از بازداشت خبرساز «اندرو مونت‌باتن، برادر پادشاه انگلیس»صورت می‌گیرد.
بررسی‌ها نشان می‌دهد که دستگاه قضایی انگلیس دور جدیدی از تحقیقات را برای شناسایی پیوندهای مقامات عالی‌رتبه با شبکه اپستین آغاز کرده است.