خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت ۲۹۱ میلیون تومان پاداش به گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 04 اسفند 1404 - 16:29
سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی از پرداخت ۲۹۱ میلیون تومان پاداش به ۵ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی خبر داد.
مالياتي،فرار،امور،سازمان

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدرضا احمدی سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: برای ۵ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی در سامانه سوت‌زنی مبلغ ۲۹۱ میلیون تومان پاداش در نظر گرفته شده است.
احمدی افزود: در راستای ایجاد سازوکار دریافت گزارش‏‌های سوت‌زنی و استفاده از ظرفیت مشارکت و نظارت مردمی در کشف فرار مالیاتی و کاهش میزان آن، سامانه دریافت گزارش‌دهندگان مردمی فرار مالیاتی (سوت‎زنی) در بستر درگاه رسمی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی اینترنتی www.intamedia.ir فراهم است.
وی خاطرنشان کرد: پیش از این هم مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان پاداش به ۹ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی در سال‌جاری پرداخت شده بود.
منبع: سازمان امور مالیاتی کشور