نفوذ مجدد ارتش رژیم اسرائیل به جنوب سوریه
باشگاه خبرنگاران
|
بینالملل
|
دوشنبه، 04 اسفند 1404 - 15:40
علیرغم تفاهمات امنیتی اخیر میان دمشق و تلآویو یگانهای زرهی ارتش رژیم اسرائیل بامداد امروز وارد عمق خاک سوریه در منطقه قنیطره شدند.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - یک واحد نظامی ارتش اشغالگر رژیم تروریستی اسرائیل، بامداد امروز (دوشنبه)، به حومه شهرک «صیدا الجولان» در ریف قنیطره واقع در جنوب سوریه نفوذ کرد.
نیروهای صهیونیستی پس از گشتزنی در این منطقه، به سمت پادگانهای نظامی خود در داخل جولان اشغالی سوریه عقبنشینی کردند.
این تجاوزات رژیم تروریستی اسرائیل در حالی ادامه دارد که اوایل ماه گذشته، آمریکا، این رژیم تروریستی و دولت الجولانی در بیانیهای مشترک از دستیابی به تفاهماتی خبر داده بودند که برای تقویت «امنیت و ثبات» میان تلآویو و دمشق، «استراتژیک» توصیف شده بود؛ تفاهماتی که حاصل نشستی در پاریس بود.
منبع: المیادین