خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاه قرآن و عترت فرصتی برای ترویج معارف دینی و همدلی اجتماعی است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 اسفند 1404 - 13:30
خرم‌آباد - نماینده ولی‌فقیه در لرستان، تأکید کرد: برپایی نمایشگاه قرآن و عترت در استان فرصتی برای ترویج معارف دینی و همدلی اجتماعی است.
اسلامي،نمايشگاه،فرهنگي،شاهرخي،همدلي،جامعه،عترت،لرستان،شهداي، ...

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در حاشیه افتتاحیه پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت در مجتمع فرهنگی هنری شهید آوینی، این رویداد فرهنگی را فرصتی برای ترویج معارف دینی و همدلی جامعه اسلامی دانست.
وی با اشاره به جایگاه والای چنین گردهمایی‌هایی در ماه مبارک رمضان، گفت: برپایی نمایشگاه‌های قرآن و عترت، بستری ارزشمند برای انس بیشتر آحاد جامعه، به‌ویژه نسل جوان، با کلام الهی و سیره اهل‌بیت (ع) فراهم می‌آورد.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان در ادامه با بهره‌گیری از فرمایشات امیرالمؤمنین علی (ع) به تبیین سه شاخصه اصلی برای دستیابی به عاقبت‌به‌خیری پرداخت و تصریح کرد: به فرموده مولا علی (ع)، توجه به قلب و پالایش آن، همراه با رعایت لقمه حلال، زمینه‌ساز طهارت و پاکی ذاتی انسان و ضامن سعادت اوست.
حجت‌الاسلام شاهرخی، تأکید کرد: چنین مفاهیمی باید در برنامه‌های جنبی نمایشگاه‌ها برای بازدیدکنندگان تبیین شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، نمایشگاه را نمونه‌ای از تجلی همدلی و تعامل فرهنگی دانست و گفت: در ادبیات غنی ایرانی - اسلامی ما، «همدلی» به‌عنوان یکی از شاخصه‌های اصلی موفقیت شناخته شده است.
برگزاری چنین رویدادهایی که با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان همراه است، نشان از این همبستگی دارد که می‌تواند در پیشبرد اهداف فرهنگی کشور مؤثر باشد.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان، ضمن قدردانی از تلاش‌های برگزارکنندگان، از مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاران در ستاد برگزاری نمایشگاه، تشکر و قدردانی به عمل آوردند.
حجت‌الاسلام شاهرخی، همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهدای عرصه امنیت، بر ضرورت زنده نگه‌داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در چنین محافلی تأکید کردند.
وی این رویداد قرآنی را فرصتی مغتنم برای بهره‌مندی از برکات ماه رمضان و ترویج سبک زندگی اسلامی در جامعه برشمرد و برای همه دست‌اندرکاران این نمایشگاه آرزوی توفیق کردند.