خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گردوخاک دید افقی خوزستان را کاهش می‌دهد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 اسفند 1404 - 12:06
اهواز - مدیرکل هواشناسی استان خوزستان گفت: وزش باد شدید سبب وقوع گرد و خاک و افت کیفیت هوا در مناطق گسترده‌ای از استان می‌شود.
غرب،سامانه،اسفند،جنوب،مناطق،تندبادهاي

محمد سبزه‌زاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هشدار سطح نارنجی شماره ۲۷ مورخ چهارم اسفند ۱۴۰۴ صادر شده است که بر اساس آن، وزش بادهای متوسط تا شدید همراه با تندبادهای لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود.
وی گفت: این سامانه از اواسط وقت سه‌شنبه پنجم اسفند آغاز می‌شود و تا اواخر همان روز ادامه خواهد داشت.
مدیرکل هواشناسی خوزستان افزود: مناطق غرب، جنوب غرب، جنوب، شمال غرب، مرکزی استان تحت تأثیر این شرایط قرار می‌گیرند.
وی توضیح داد: پیامد این سامانه، رخداد گردوخاک محلی، کاهش دید افقی، افت محسوس کیفیت هوا در مناطق پیش‌بینی‌شده خواهد بود.
سبزه‌زاری تأکید کرد: شهروندان به‌ویژه گروه‌های حساس لازم است در این بازه زمانی، توصیه‌های بهداشتی را رعایت کرده و از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.