خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۰۰۰ بسته معیشتی همزمان ماه رمضان در ارومیه توزیع شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 اسفند 1404 - 11:30
ارومیه-  مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات سپاه شهدای آذربایجان غربی  از توزیع ۸ هزار بسته معیشتی همزمان با ماه رمضان در قالب پویش «ایران همدل» در ارومیه  خبر داد.
رزمايش،آغاز،توليد،استان،عبدي،سرهنگ،مبارك،ادامه،جامعه،جهادي

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسین عبدی از ظهر دوشنبه در آیین آغاز رزمایش «ایران همدل» اظهار کرد: این پویش همانند سال گذشته که با تأکیدات رهبر معظم انقلاب در ماه مبارک رمضان برگزار شد، امسال نیز از نیمه شعبان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک ادامه خواهد داشت.
وی افزود: این رزمایش به همت سازمان بسیج کارگری و کارخانجات سپاه شهدای استان و با مشارکت جامعه کار و تولید، به‌ویژه مجموعه تراکتورسازی ارومیه آغاز شده است.
سرهنگ عبدی با بیان اینکه هدف اصلی این رزمایش حمایت از اقشار مرتبط با حوزه کار و تولید و محلات کم‌برخوردار است، تصریح کرد: در این مرحله ۸ هزار بسته معیشتی به ارزش تقریبی ۲۰ میلیارد تومان در بین جامعه کار و تولید و مناطق محله‌محور توزیع می‌شود.
مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات سپاه شهدای آذربایجان‌غربی ادامه داد: همچنین با کمک خیرین و مجموعه‌های تولیدی، زمینه آزادی ۶ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد با مجموع بدهی حدود ۳ میلیارد تومان فراهم خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: عیادت از بیماران به‌ویژه کارگران و تولیدکنندگان بستری در بیمارستان‌های استان، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و اجرای برنامه‌های جهادی توسط ۲۰ گروه جهادی فعال در سراسر استان از دیگر بخش‌های این رزمایش است.
سرهنگ عبدی با اشاره بر اینکه این اقدام به‌صورت متمرکز و به‌عنوان یک کار قله‌ای در استان آغاز شده است، گفت: انعکاس این حرکت‌ها می‌تواند انگیزه‌ای برای دیگر کارخانه‌داران و فعالان عرصه تولید باشد تا در این مسیر مشارکت بیشتری داشته باشند.
وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور اظهار کرد: جامعه کار و تولید در هر شرایطی به فعالیت خود ادامه خواهد داد و فعالان این عرصه سنگر اقتصاد را ترک نخواهند کرد.
این رزمایش نیز با نام مبارک حضرت رسول اکرم(ص) و امام جواد(ع) آغاز شده است.