خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی جوی پایدار در خراسان جنوبی؛ افزایش نسبی دمای هوا

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 اسفند 1404 - 11:30
بیرجند- کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت: براساس الگوی نقشه‌ها تا فردا شرایط جوی در استان پایدار و یکنواخت پیش بینی می‌شود.
استان،جوي،درجه،ساعت،شرايط

فاطمه زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به شرایط جوی هوای استان بیان کرد: براساس الگوی نقشه‌ها تا فردا شرایط جوی در استان پایدار و یکنواخت پیش بینی می‌شود.
وی با بیان اینکه از فردا به تدریج بر سرعت وزش باد افزوده می‌شود، گفت: روز چهارشنبه وزش باد شدید و گرد و خاک در برخی ساعت سبب کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا خواهد شد.
کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی با اشاره به شرایط جوی هوای استان هم بیان کرد: در ۴۸ ساعت آینده روند افزایش نسبی دمای هوا قابل پیش بینی است.
زارعی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته، سربیشه با منفی سه درجه سردترین و دهسلم و بندان با ۲۹ درجه بالای صفر گرم‌ترین مناطق استان گزارش شدند، اظهار داشت: تغییرات دما در مرکز استان هم بین یک و ۲۲ درجه ثبت شد.