خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک ۶۰۰ میلیون دلاری دانمارک به اوکراین

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 04 اسفند 1404 - 08:47
وزارت دفاع دانمارک اعلام کرد یک بسته کمکی  به ارزش ۶۰۰ میلیون دلار به دانمارک اختصاص می‌دهد.
اوكراين،مذاكرات،صلح،روسيه،آمريكا،گفته_بود،مذاكره

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، وزارت دفاع دانمارک اعلام کرد که کپنهاگ بسته کمک دیگری به ارزش حدود ۶۰۰ میلیون دلار به کی‌یف اختصاص می‌دهد و کل بودجه حمایتی این کشور در سال ۲۰۲۶ را به ۲.۲ میلیارد دلار می‌رساند.
دور سوم مذاکرات صلح اوکراین به صورت سه جانبه و با حضور نمایندگانی از روسیه، اوکراین و آمریکا در ژنو پایتخت سوئیس برگزار شد.
با وجود برگزاری چند دور مذاکره، جنگ بین روسیه و اوکراین ادامه دارد.
مسائل سرزمینی همچنان مهمترین مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات بین دو طرف است.
روسیه و اوکراین تلاش می‌کنند با حفظ و توسعه مناطقی که تحت کنترل دارند ابتکار عمل در میدان نبرد و همچنین در میدان مذاکره را به دست بگیرند.
پیشتر، متیو ویتاکر نماینده دائم آمریکا در پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) گفته بود: واشنگتن انتظار دارد موضوع اختلافات ارضی در روزها و هفته‌های آینده تعیین تکلیف شود.
وی گفته بود شرکت‌کنندگان در روند مذاکرات برای حل‌وفصل بحران اوکراین، در حال حاضر روی چهار سند نهایی کار می‌کنند.
یک طرح صلح ۲۰ بندی، مجموعه‌ای از تضمین‌های امنیتی چندجانبه، تضمین‌های امنیتی مشخص آمریکا و همچنین برنامه رشد و شکوفایی اقتصادی پس از صلح.