خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریمه ۱۲ میلیارد ریالی برای برنج‌فروش متخلف در کهگیلویه و بویراحمد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 اسفند 1404 - 22:30
یاسوج-مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از محکومیت یک برنج‌فروش متخلف به پرداخت ۱۲ میلیارد ریال جریمه نقدی به دلیل گرانفروشی هزار و ۳۲۶ کیسه برنج ۱۰ کیلویی خبر داد.
تعزيرات،حكومتي،كهگيلويه،تخلف،رسيدگي

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حمزه لقمانی از رسیدگی به پرونده گرانفروشی برنج در استان خبر داد و گفت: این پرونده مربوط به عرضه هزار و ۳۲۶ کیسه برنج ۱۰ کیلویی با نرخ بالاتر از قیمت مصوب بود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: گزارش این تخلف از سوی بازرسان جهاد کشاورزی تهیه و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی بیان کرد: پرونده در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی کهگیلویه مورد رسیدگی قرار گرفت و شعبه با بررسی مستندات موجود و نرخ‌های مصوب، تخلف گرانفروشی را محرز دانست.
لقمانی تصریح کرد: علاوه بر تعطیلی واحد صنفی، متخلف به پرداخت ۱۲ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: با هرگونه تخلف اقتصادی به‌ویژه در حوزه کالاهای اساسی، برخورد قاطع و قانونی صورت خواهد گرفت.