خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هماهنگی نهادهای فرهنگی دالاهو برای برنامه‌های رمضان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 اسفند 1404 - 19:41
کرمانشاه - نشست هماهنگی دستگاه‌های فرهنگی شهرستان دالاهو با محوریت اجرای برنامه‌های ماه مبارک رمضان و پویش «زندگی با آیه‌ها» برگزار شد.
فرهنگي،زندگي،دالاهو،رمضان،شهرستان،ماه،پويش،حمايتي،مبارك

به گزارش خبرنگار مهر، نشست هماهنگی دستگاه‌های فرهنگی شهرستان دالاهو عصر یکشنبه با حضور مدیر سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان دالاهو و جمعی از مدیران دستگاه‌های فرهنگی و حمایتی از جمله بهزیستی، جمعیت هلال احمر و حوزه علمیه خواهران، با هدف هم‌افزایی و برنامه‌ریزی مشترک برای ایام ماه مبارک رمضان تشکیل شد.
در این جلسه، شرکت‌کنندگان بر ضرورت تعامل و هماهنگی میان نهادهای فرهنگی و اجتماعی برای اجرای هرچه مؤثرتر برنامه‌های دینی، فرهنگی و حمایتی در ماه رمضان تأکید کردند و پویش «زندگی با آیه‌ها» به عنوان یکی از محورهای اصلی فعالیت‌ها مورد توجه قرار گرفت.
مدیر سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان دالاهو با اشاره به اهمیت این پویش، اظهار کرد: هدف اصلی از اجرای «زندگی با آیه‌ها» این است که مفاهیم قرآن کریم از سطح تلاوت فراتر رفته و در متن زندگی روزمره خانواده‌ها جاری شود تا هر خانواده با یک پیام کاربردی از آیات الهی همراه باشد.
وی افزود: برنامه‌ریزی برای انتقال مفاهیم قرآنی به زبان ساده و قابل اجرا در زندگی، می‌تواند زمینه‌ساز تأثیرگذاری عمیق‌تر فعالیت‌های فرهنگی و تقویت پیوند مردم با قرآن کریم در ماه مبارک رمضان شود.
در ادامه این نشست، حاضران بر استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌های مختلف، به‌ویژه در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و حمایتی تأکید کردند و مقرر شد برنامه‌های مشترک با رویکرد مردمی و متناسب با شرایط محلی شهرستان دالاهو طراحی و اجرا شود.
در پایان، بر پیگیری مصوبات، هماهنگی مستمر میان دستگاه‌ها و اجرای منسجم برنامه‌های ماه مبارک رمضان با محوریت پویش «زندگی با آیه‌ها» تأکید شد تا زمینه مشارکت گسترده‌تر اقشار مختلف مردم فراهم شود.