خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخشش دانش‌آموز گناوه‌ای در مسابقات دوومیدانی کشور

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 اسفند 1404 - 15:41
بوشهر- مدیر آموزش و پرورش گناوه گفت: یگانه مرزوقی، دانش‌آموز توانمند این شهرستان، در مسابقات دوومیدانی دانش‌آموزی کشور در رشته پرتاب وزنه، بر سکوی نخست کشوری ایستاد.
گناوه،شهرستان،كشور،استعدادهاي،آموز،مدير

عبداله باور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مسابقات دوومیدانی دانش‌آموزی کشور به میزبانی استان بوشهر برگزار و با حضور برترین دانش‌آموزان ورزشکار از سراسر کشور برگزار شد و یگانه مرزوقی با عملکردی مقتدرانه ، عنوان قهرمانی و مدال طلا را از آنِ خود کرد .
مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان گناوه با تبریک این افتخار به این دانش آموز و خانواده وی و مربیان تلاشگر اظهار کرد: کسب این عنوان ملی، نتیجه تلاش شبانه‌روزی، پشتکار و تعهد این دانش‌آموز پرتلاش به اهداف عالی ورزشی است.
وی افزود: این موفقیت نه تنها مایه سربلندی خانواده این دانش آموز قهرمان و جامعه فرهنگیان گناوه است، بلکه نشان‌دهنده آن است که استعدادهای ورزشی نهفته در شهرستان در بالاترین سطح کشور نیز حرفی برای گفتن دارند.
مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان گناوه تأکید کرد: آموزش ‌وپرورش مصمم است با تقویت زیرساخت‌ها و حمایت از استعدادهای دانش‌آموزی، زمینه تداوم و تکرار این افتخارآفرینی‌ها را فراهم کند.