خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ همت تسهیلات به کسب‌وکار‌های اقتصاد دیجیتال پرداخت می‌شود

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 03 اسفند 1404 - 15:40
با امضای تفاهم‌نامه‌ای میان وزارت ارتباطات، صندوق نوآوری و پست بانک، پرداخت تسهیلات تا سقف ۲ هزار میلیارد تومان به کسب‌وکار‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال در دستور کار قرار گرفت.
تسهيلات،بازپرداخت،نوآوري،صندوق،سازوكار،ديجيتال،استمرار

بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه، تا سقف ۲۰ هزار میلیارد ریال (معادل ۲ هزار میلیارد تومان) تسهیلات به شرکت‌ها و فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال پرداخت خواهد شد.
این منابع با هدف استمرار فعالیت، حفظ اشتغال و تقویت ظرفیت‌های توسعه‌ای شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور اختصاص می‌یابد.
مطابق اعلام طرفین تفاهم‌نامه، نرخ این تسهیلات ۱۵.۳۳ درصد تعیین شده است.
همچنین برای بازپرداخت، سه ماه دوره تنفس در نظر گرفته شده و بازپرداخت اصل و سود تسهیلات طی ۹ ماه به‌صورت اقساط ماهانه انجام خواهد شد.
بر اساس سازوکار پیش‌بینی‌شده، تضمین بازپرداخت اصل و سود اولیه تسهیلات متقاضیان بر عهده صندوق نوآوری و شکوفایی خواهد بود و این فرآیند مطابق متن ضمانت‌نامه مورد توافق میان پست بانک ایران و صندوق انجام می‌شود.
سازوکار شناسایی و نظارت طبق این تفاهم‌نامه، شناسایی شرکت‌های مشمول، انجام ارزیابی‌های فنی، اقتصادی، مالی و اعتباری و همچنین نظارت بر نحوه تخصیص و مصرف تسهیلات، به‌صورت مشترک از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و صندوق نوآوری و شکوفایی انجام خواهد شد.
اجرای این تفاهم‌نامه بخشی از برنامه‌های حمایتی دولت برای توسعه اقتصاد دیجیتال، تقویت زیست‌بوم نوآوری و تثبیت فعالیت کسب‌وکارهای دانش‌بنیان است؛ برنامه‌ای که با تأمین مالی هدفمند، زمینه استمرار رشد و توسعه خدمات و محصولات فناورانه را فراهم می‌کند.
منبع: وزارت ارتباطات