خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقلای سفیر آمریکا برای توجیه سخنان جنجالی‌اش درباره «نیل تا فرات»

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 03 اسفند 1404 - 13:00
بعد از به راه افتادن موجی از محکومیت ها در میان کشورهای عربی و اسلامی، سفیر آمریکا در رژیم صهیونیستی تلاش کرد سخنان خود را در خصوص گسترش دامنه اشغالگری اسرائیل توجیه کند.
سخنان،رژيم،صهيونيستي،كارلسون،تاكر،كشاند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از عربی ۲۱، مایک هاکابی سفیر آمریکا در اراضی اشغالی که با سخنان خود درباره لزوم گسترش دامنه اشغالگری رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات جنجال آفریده بود تلاش کرد با مطرح کردن سخنان جدید مواضع قبلی خود را توجیه کند.
وی با انتشار یک پست در فضای مجازی تلاش کرد مسئولیت سخنان مطرح شده را متوجه تاکر کارلسون مجری مشهور آمریکایی کند و مدعی شد که کارلسون او را به سمت صحبت درباره این موضوعات کشاند.
هاکابی ادامه داد: تاکر مدام بحث را به سمت موضوعات دیگر و به صورت مشخص کشورهای دیگر که ارتباطی به بحث اسرائیل با صهیونیسم نداشتند می کشاند.
وی مجددا حمایت خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کرد و بدون اشاره به جنایات صهیونیست ها در منطقه مدعی شد که این رژیم حق زندگی در صلح و امنیت را دارد.
پیشتر ۱۷ کشور و نهاد اسلامی و عربی سخنان هاکابی در خصوص اشغال بخش گسترده ای از خاورمیانه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرده بودند.