خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت ترامپ مهاجران اخراجی را به یک بازداشتگاه مخفی آفریقایی فرستاده است

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 03 اسفند 1404 - 01:40
به گفته وکلای برخی از مهاجران، تعدادی از مهاجران اخراجی به کامرون فرستاده شده و در شرایطی شبیه زندان در یک بازداشتگاه مخفی نگهداری می‌شوند.
مهاجران،نفر،يائونده،اخراجي،بازداشتگاه،كامرون،آسوشيتدپرس،مهاجراني

به گزارش مشرق، ۹ نفر اول اخراجی‌ها ماه گذشته از یک بازداشتگاه لوئیزیانا به فرودگاه «یائونده» در کامرون رسیدند.
به گفته یک وکیل کامرونی که نماینده حدود نیمی از این گروه مهاجران اخراجی است، ۸ نفر دیگر، از جمله مهاجرانی از غنا، زیمبابوه، سیرالئون و سنگال، روز دوشنبه وارد شدند.
به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال، همچنین پلیس کامرون چهار روزنامه‌نگار از جمله سه نفر که برای خبرگزاری آسوشیتدپرس ماموریت داشتند و برای مصاحبه با مهاجران وارد این مجتمع شده بودند، دستگیر کرد.
آسوشیتدپرس گفته که این خبرنگاران مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.
همچنین وکلای این مهاجران اخراجی گفتنمد، این افراد از خروج یا پذیرش ملاقات منع شده‌اند.
ماموران امنیتی لباس شخصی از این بازداشتگاه، ساختمان اداری وزارت امور اجتماعی در یائونده، پایتخت این کشور آفریقای مرکزی، محافظت می‌کنند.
بر اساس قانون مهاجرت واشنگتن، مهاجرانی که در کشورهای خود در معرض خطر آزار و اذیت تشخیص داده شوند، تنها در صورتی به کشور ثالث فرستاده می‌شوند که دادگاه مهاجرت دستور ویژه‌ای در این زمینه صادر کند.
یک وکیل آمریکایی می‌گوید دادگاهی پیش از این واشنگتن را از فرستادن این مهاجران به کشورهایشان منع کرده بود.