خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ در خط آمارسازی کودتای ناکام + فیلم

باشگاه خبرنگاران | چند‌رسانه‌ای | شنبه، 02 اسفند 1404 - 23:06
موج آمارسازی و روایت‌سازی جعلی درباره جان‌باختگان حوادث اخیر ایران که از سوی رسانه‌ها و محافل وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی دنبال می‌شود، حالا به سطح اظهارنظر‌های ترامپ رسیده است.
آمارسازي،ضدايراني،سناريويي

باشگاه خبرنگاران جوان - در ادامه پروژه رسانه‌ای جریان‌های معاند برای تحریف واقعیت‌های مربوط به حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، آمارسازی درباره جان‌باختگان این کودتای آمریکایی–صهیونیستی وارد مرحله‌ای تازه شد و این‌بار از سوی دونالد ترامپ بازتولید و مطرح گردید.
این اظهارات که بدون استناد به منابع معتبر و در امتداد خط خبری رسانه‌های ضدایرانی بیان شده، بخشی از سناریوی شناخته‌شده عملیات روانی علیه جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود؛ سناریویی که هدف آن القای بحران، تحریک افکار عمومی و مشروع‌سازی فشارهای سیاسی و بین‌المللی است.