خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادستان قرچک: از تغییر کاربری ۵ هکتار از اراضی پارک جنگلی جلوگیری شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 اسفند 1404 - 20:24
قرچک- دادستان عمومی و انقلاب قرچک اعلام کرد: با ورود دستگاه قضایی و شورای حفظ حقوق بیت‌المال، از تغییر کاربری بخشی از اراضی ملی پارک جنگلی این شهرستان جلوگیری شد.
قرچك،اراضي،حقوق،عمومي

به گزارش خبرنگار مهر، ساسان غلامی، دادستان عمومی و انقلاب قرچک، از جلوگیری از تغییر کاربری حدود ۵ هکتار از اراضی ملی پارک جنگلی این شهرستان خبر داد و گفت: ارزش این زمین‌ها بیش از ۴ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
به گفته او، پس از شناسایی تعرض صورت‌گرفته به اراضی پارک جنگلی قرچک، موضوع به‌طور ویژه در دستور کار دادستانی و شورای حفظ حقوق بیت‌المال شهرستان قرار گرفت و این پرونده هم‌زمان در شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان تهران به ریاست رئیس‌کل دادگستری استان نیز مطرح شد.
دادستان عمومی و انقلاب قرچک افزود: با پیگیری‌های قضایی انجام‌شده، از تغییر کاربری و ساخت‌وساز غیرمجاز در این محدوده جلوگیری شده و اراضی موردنظر به وضعیت پیشین بازگردانده شده است.
غلامی تأکید کرد این اقدام موجب صیانت از حقوق عمومی و جلوگیری از تضییع اموال بیت‌المال به ارزش تقریبی ۴ هزار میلیارد تومان شده است.