کشف محموله لوازم و قطعات بیل مکانیکی قاچاق درهرمزگان
مهر
|
استانها
|
شنبه، 02 اسفند 1404 - 18:30
بندرعباس- جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان از شناسایی و کشف یک محموله لوازم وقطعات بیل مکانیکی قاچاق در یکی از بنادر تجاری استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ تیمور دولتیاری اظهار کرد: کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی استان در اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز حین گشت زنی در محوطه اسکله باهنر یک انبار نگهداری کالا را شناسایی و موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: ماموران با هماهنگی نماینده حراست اسکله در بازرسی از انبار مورد نظر تعداد ۲ قطعه لوازم ومتعلقات بیل مکانیکی قاچاق که از چهار سال قبل در انبار دپو شده بود، کشف و ضبط کردند.
این مقام انتظامی استان ارزش این محموله قاچاق کشف شده را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۷۰ میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: در این رابطه یک متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.