خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله به مأمور پلیس در شاهرود؛ یک تبعه خارجی جان باخت

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 02 اسفند 1404 - 17:24
شاهرود- فرمانده انتظامی شاهرود از حمله به مأمور پلیس در یکی از ایست بازرسی های شاهرود خبر داد و گفت: تبعه خارجی غیر مجاز جان باخت.
شاهرود،ايست،راننده،ماموران

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا شائینی غروب شنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی فرماندهی انتظامی شاهرود، اظهار داشت: روز شنبه در یکی از ایست و بازرسی‌های شاهرود راننده یک دستگاه پژو ۴۰۵ به ماموران پلیس حمله کرد.
وی ادامه داد: این راننده به دستور ایست ماموران توجه نکرد و در نهایت با قانون به کار گیری سلاح این فرد متوقف شد.
فرمانده انتظامی شاهرود با تاکید بر اینکه امنیت خط قرمز پلیس است، اضافه کرد: در این عملیات یک تبعه غیر مجاز خارجی جان باخت.