خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لبنان حملات رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق این کشور را محکوم کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 02 اسفند 1404 - 16:24
رئیس جمهور لبنان حملات مرگبار رژیم صهیونیستی به کشورش را محکوم کرد.
حملات،لبنان،كميته،روز،نماينده،بيروت،درآورد،تعليق

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - رئیس جمهور لبنان روز شنبه حملات مرگبار رژیم صهیونیستی به کشورش را که آخرین مورد علیرغم آتش‌بس بود و یک روز قبل انجام شده بود، محکوم کرد.
جوزف عون در بیانیه‌ای این حملات را «یک اقدام تجاوزکارانه آشکار با هدف خنثی کردن تلاش‌های دیپلماتیک» ایالات متحده و سایر کشور‌ها برای ایجاد ثبات خواند.
یک نماینده مجلس از حزب‌الله از بیروت خواست تا جلسات کمیته چندملیتی مسئول نظارت بر آتش‌بس را به حالت تعلیق درآورد.
واشنگتن یکی از پنج عضو کمیته نظارت بر آتش‌بس اجرا شده در نوامبر ۲۰۲۴ است و قرار است این کمیته هفته آینده دوباره تشکیل جلسه دهد.
رژیم صهیونیستی علیرغم آتش‌بس، بار‌ها لبنان را بمباران کرده است و معمولاً ادعا می کند که حزب‌الله را هدف قرار می‌دهد.
به گفته وزارت بهداشت لبنان، حملات روز جمعه به جنوب و شرق لبنان منجر به کشته شدن ۱۲ نفر شد که ۱۰ نفر از آنها در شرق کشور بودند.
رامی ابوحمدان، نماینده حزب الله در مجلس لبنان روز شنبه گفت که این گروه «مقامات را که صرفاً به عنوان تحلیلگران سیاسی عمل می‌کنند، نمی‌پذیرد و این حملات را به عنوان حملات اسرائیلی که قبل از هر جلسه کمیته به آنها عادت کرده‌ایم، رد می‌کند.»
او از بیروت خواست تا «جلسات کمیته را تا زمانی که دشمن حملات خود را متوقف کند، به حالت تعلیق درآورد.» حزب‌الله همچنان یک نیروی سیاسی قوی در لبنان است که در پارلمان نماینده دارد.
منبع: خبرگزاری فرانسه