خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قره‌حسنلو: قول کسب سهمیه شنای المپیک را می‌دهم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 29 تیر 1398 - 13:08
ملی پوش تیم ملی شنا گفت: با حمایت‌های لازم فدراسیون شنا از ملی پوشان قول کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو را می‌دهم.
المپيك،كسب،شنا،سهميه،جهان،قهرماني،شركت،مسابقات

بنیامین قره حسنلو ملی پوش شنا در گفتگو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت تیم ملی شنا برای مسابقات قهرمانی جهان بیان کرد: با وجود امکانات کم و کوتاهی فصل از شرایط خوبی برای مسابقات قهرمانی جهان برخوردار هستیم.
مسابقات قهرمانی جهان بسیار بزرگ و مهم است و ۲۰۷ کشور از سراسر دنیا در این رقابت شرکت می‌کنند.
ما حریفان ضعیفی نیستیم و برای رقبای قدرتمند در استخر حرف زیادی برای گفتن داریم.
هدف ما در این راه کسب ورودی المپیک ۲۰۲۰ توکیو است و اینکه بتوانیم رکوردهایمان را کاهش دهیم و زمان‌های جدیدی را به ثبت برسانیم.
امیدوارم در قهرمانی جهان بتوانیم سهمیه المپیک را کسب کنیم و دیگر حرفی در آن نباشد.
شنای ایران ۱۰۰ درصد شانس کسب سهمیه‌ی المپیک را دارد و قول کسب سهمیه المپیک را می‌دهیم.
او در پایان عنوان کرد: تاکنون در ۲ الی ۳ مسابقه شرکت کرده ایم و اگر بخواهیم سهمیه المپیک ۲۰۲۰ را کسب کنیم باید در رقابت‌های بیشتر و مختلفی شرکت کنیم.
من در ماده ۵۰ و ۱۰۰ متر آزاد شنا می‌کنم و برای کسب سهمیه المپیک معطل ۲۰ صدم ثانیه هستم و برای جبران این زمان نیاز به شرکت در رقابت‌های مختلف دارم.
در این راه باید فدراسیون ملی پوشان حمایت کند تا بتوانیم موفق شویم.
بیشتر بخوانید:
سمیع زاده: می توانیم به کسب سهمیه المپیک امیدوار باشیم
یاوری: صعود به فینال قهرمان جهان شنا دشوار است
نظارت رضوانی به عنوان نماینده ویژه فینا در انتخابات افغانستان
انتهای پیام/
آخرین اخبار از فدراسیون شنا