خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیوان محاسبات: شورای هماهنگی بانک‌ها فاقد وجاهت قانونی است

مهر | اقتصادی، سیاسی | شنبه، 02 اسفند 1404 - 11:18
با توجه به انحلال شورای هماهنگی بانک‌ها و با اعلام شورای حقوقی دیوان محاسبات کشور، هرگونه تشکیلات، ساختار و تصمیم‌گیری تحت عنوان شورای هماهنگی بانک ها فاقد وجاهت قانونی است.
محاسبات،مصوبات،ديوان،فاقد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز رسانه، بین الملل و نظارت عمومی دیوان محاسبات کشور، بر اساس اعلام شورای حقوقی این نهاد نظارتی، کلیه مصوبات و تصمیمات منتسب به شورای هماهنگی بانک‌ها، از جمله ایجاد ساختار اداری و سایر تعهدات مالی، بلااثر و فاقد مجوز قانونی است.
دیوان محاسبات کشور با هدف پیشگیری از تعارض منافع و همچنین صیانت از منابع بانکی، بر لزوم التزام بانک‌ها به ضوابط قانونی و اجتناب از استناد به مصوبات فاقد اعتبار تاکید دارد.