خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای وقفه موقت در اعزام تعدادی از زائران عمره

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 02 اسفند 1404 - 11:06
در پی انتشار مطالبی در برخی رسانه‌های فضای مجازی درباره بلاتکلیفی زائران در فرودگاه بین المللی امام خمینی، به اطلاع میرساند موضوع مطرح شده ناشی از برداشت شتابزده از یک وقفه موقت در روند اعزام عمره بوده است.
زائران،صدور،ويزا،رواديد،حضور

باشگاه خبرنگاران جوان- به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، وقفه ایجادشده صرفاً مربوط به تعداد معدودی از زائران بوده که روادید آنان با تأخیر صادر شد.
این مسئله خارج از فرآیند اجرایی داخلی بوده و ناشی از خطا و کوتاهی شرکت طرف قرارداد عربستانی در عدم صدور به‌موقع ویزا بوده است؛ در همان ساعات اولیه نیز مدیران سازمان در کنار کاروان حضور یافته و روند پیگیری موضوع را به‌صورت میدانی دنبال کردند.
با هماهنگی و مساعدت صورت‌گرفته، این زائران تا زمان صدور ویزا به هتل فرودگاه منتقل شدند و در شرایط مناسب اسکان یافتند.
بلافاصله پس از صدور روادید، اعزام آنان انجام شد.
این زائران هم‌اکنون در کشور عربستان سعودی حضور داشته و برنامه سفر ایشان مطابق زمان‌بندی در حال اجراست.