خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 اسفند 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه سمنان: «انگیزه‌بخشی» کلید ترویج کتابخوانی در نسل جوان است

مهر | استان‌ها | جمعه، 01 اسفند 1404 - 23:53
سمنان- نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان بر ضرورت ترویج فرهنگ مطالعه به‌ویژه در نسل جوان تأکید کرد و انگیزه‌بخشی را یکی از راهکارهای مؤثر در این زمینه دانست.
قرآن،كتاب،سمنان،نمايشگاه،ترويج،كريم،مطالعه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی در افتتاحیه نمایشگاه بزرگ کتاب و قرآن سمنان در سالن غدیر مرکز استان بر جایگاه این دست رویدادها در ترویج فرهنگ مطالعه در کشورمان تاکید کرد.
وی با بیان اینکه نیاز است که فرهنگ مطالعه و کتابخوانی به خصوص در بین نسل جوان مان ترویج شود، افزود: این امر راهکارهایی دارد که یکی از آنها انگیزه بخشی است.
امام جمعه سمنان نقش خانواده ها و آموزش و پرورش را در این زمینه موثر دانست و تاکید کرد: انگیزه‌بخشی برای ارتباط‌گیری با کتاب و تقویت کتاب‌خوانی بسیار اهمیت دارد.
مطیعی با بیان اینکه نمایشگاه های کتاب در از مهمترین رویدادهایی هستند که در ترویج فرهنگ مطالعه تاثیر دارند، افزود: اثرگذاری قرآن کریم در سعادت و تعالی انسان سبب اهمیت این کتاب الهی شده است و امروز در نمایشگاه کتاب و قرآن سمنان شاهد هستیم که بخش بزرگی از تولیدات به کلام الله مجید اختصاص داده شده است.
وی بر جایگاه قرآن کریم در بین مسلمانان و مردم ایران اسلامی اشاره کرد و افزود: جسارت به قرآن کریم در اغتشاش‌های اخیر نشان از درماندگی و توطئه‌های دشمنان است.
گفتنی است هجدهمین نمایشگاه کتاب و سومین نمایشگاه قرآن و عترت استان سمنان تا هشتم اسفند ماه در سالن غدیر سمنان برپا است.