خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 30 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حسین زاده: ثروت ملی باید به‌ صورت عادلانه در اختیار مردم قرار گیرد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 30 بهمن 1404 - 21:53
کرمان- معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور گفت:ثروت ملی امانت در دست ماست و باید به‌صورت عادلانه در اختیار مردم قرار گیرد و مناطق کم‌ برخوردار مورد توجه همه دستگاه‌ها باشند.
پيگيري،مناطق،جيرفت،روستايي،تأكيد،صنايع،منابع،اشاره

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم حسین‌زاده، شامگاه پنجشنبه در سفر به جنوب استان کرمان و در جمع مدیران شهرستان جیرفت از تأمین تسهیلات مورد نیاز برای اشتغال و حمایت ویژه از صنایع تبدیلی در شهرستان‌های جیرفت و فاریاب خبر داد و بر پیگیری اعتبارات آب شرب، طرح‌های هادی و خدمات به عشایر تأکید کرد.
وی گفت: در حوزه اشتغال حتما کمک خواهیم کرد و تسهیلات مورد نیاز و حمایت از صنایع، به‌ویژه صنایع تبدیلی، تأمین می‌شود.
حسین زاده، با بیان اینکه ایجاد بستر مناسب برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های منطقه در دستور کار است، افزود: به دنبال فراهم‌سازی فضا و زمینه لازم در شهرستان‌های فاریاب و جیرفت هستیم تا از توانمندی‌های موجود به بهترین شکل استفاده شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه‌های زیرساختی گفت: در حوزه آب شرب و اجرای طرح‌های هادی روستایی تخصیص‌هایی در نظر گرفته شده و پیگیری اعتبارات این بخش‌ها ادامه خواهد داشت.
وی همچنین به موضوع عشایر اشاره کرد و افزود: در زمینه پنل‌های خورشیدی و سایر مسائل مرتبط با جامعه عشایری اقدامات لازم در حال پیگیری است.
حسین‌زاده با تأکید بر توزیع عادلانه منابع تصریح کرد: ثروت ملی امانت در دست ماست و باید به‌صورت عادلانه در اختیار مردم قرار گیرد و مناطق کم‌ برخوردار مورد توجه همه دستگاه‌ها باشند.
وی ادامه داد: همه دستگاه‌ها مکلف خواهند شد به مناطق کمتر توسعه‌یافته رسیدگی کنند و منابع و درآمدها به استان‌های صاحب منابع بازگردد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور با اشاره به ارائه گزارش مباحث مطرح‌شده به استاندار کرمان گفت: در مسیر توسعه منطقه با صداقت عمل خواهیم کرد و اقدامات انجام‌شده را به اطلاع مردم می‌رسانیم.
وی در پایان تأکید کرد: این سفر بدون نتیجه نخواهد بود و پیگیری مطالبات مطرح‌شده ادامه خواهد داشت.