خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 30 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۰۹ سند موقوفه استان یزد در چهل و هفتمین فجر انقلاب صادر شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 30 بهمن 1404 - 20:24
یزد - مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد گفت: ۵۰۹ سند موقوفات استان یزد در قالب پویش چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه صادر شد.
استان،موقوفات،يزد،اسناد،صدور

مهدی اقبال در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از صدور ۵۰۹ سند موقوفات استان یزد در پویش چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و اظهار کرد: پویش چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با صدور سند موقوفات در استان یزد در راستای اجرای مصوبات کمیته استانی قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول و صدور و تعویض اسناد موقوفات استان در بهمن ماه ۱۴۰۴ برگزار شد.
وی افزود: قرار بود پویش چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با صدور ۴۷۰ سند موقوفات استان یزد در راستای اجرای مصوبات کمیته استانی قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول و صدور و تعویض اسناد موقوفات با همکاری ادارات ثبت اسناد و املاک و اوقاف و امور خیریه در سراسر استان یزد برگزار شود که خوشبختانه بیش از هدف تعیین شده محقق شد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد خاطرنشان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته استان یزد در تعویض اسناد دفترچه‌ای و صدور اسناد موقوفات در سطح کشور همچون دو سال قبل، رتبه نخست کشور را کسب کرد و در همایش مشترک سراسری در تهران اعلام شد.