خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 30 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مانور‌های روسیه و چین با ایران، برنامه‌های آمریکا را پیچیده کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 30 بهمن 1404 - 17:41
وب‌سایت آمریکایی وار زون گزارش داد که الحاق کشتی‌های جنگی روسیه و چین به رزمایش ایران، معادلات آمریکا را با پیچیدگی بی‌سابقه‌ای روبه‌رو کرده است.
نظامي،ايران،روسيه،منطقه،جنگي،نشريه،عمليات،آمريكا

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - نشریه آمریکایی «وار زون» (The War Zone) گزارش داد که مشارکت کشتی‌های جنگی روسیه و چین در رزمایش‌های دریایی با ایران، برنامه‌های واشنگتن برای عملیات احتمالی علیه تهران را پیچیده کرده است.
این نشریه به نقل از کارشناسان ادعا کرد: «حضور تعدادی از کشتی‌های روسی و چینی در تنگه هرمز و دریای عمان، تهدید نظامی مستقیمی برای منافع آمریکا محسوب نمی‌شود، اما می‌تواند نقشه‌های حمله به ایران را با چالش مواجه کند.»
در همین راستا، دمیتری پسکوف، سخنگوی رئیس‌جمهور روسیه، روز پنجشنبه این رزمایش‌های مشترک را «برنامه‌ریزی‌شده از قبل» توصیف و تاکید کرد که هماهنگی‌های آن پیش‌تر صورت گرفته است.
او با اشاره به «تنش‌های بی‌سابقه» در منطقه، تصریح کرد که روسیه همه طرف‌ها را در قبال تحولات پیرامون ایران به خویشتن‌داری فرا می‌خواند.
این تمرینات نظامی هم‌زمان با گزارش‌های رسانه‌های غربی برگزار می‌شود که مدعی‌اند دولت دونالد ترامپ به یک عملیات نظامی گسترده علیه ایران نزدیک شده است؛ عملیاتی که در صورت بن‌بست در مسیر دیپلماسی هسته‌ای، ممکن است به‌زودی و شاید ظرف چند هفته آغاز شود.
آمریکا در اواخر ژانویه ناوگان بزرگی از کشتی‌های جنگی خود را به منطقه خلیج‌فارس اعزام کرد و متعاقبا پیت هگست، وزیر جنگ این کشور از ارسال واحد‌های نظامی اضافی به منطقه خبر داد.
منبع: آر تی