خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 30 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای گروسی: پنجره دیپلماسی ایران در حال بسته شدن است

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 30 بهمن 1404 - 14:59
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد که افزایش حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه به این معنی است که پنجره ایران برای دستیابی به توافق دیپلماتیک بر سر فعالیت‌های اتمی‌ در خطر بسته شدن است.
آژانس،ايران،فردو،گروسي

به گزارش مشرق؛ رافائل گروسی به تلویزیون بلومبرگ گفت که آژانس در مورد پیشنهادهای مشخصی با وزیر خارجه ایران برای بازرسی از سایت‌هایی که در ماه ژوئن توسط اسرائیل و آمریکا بمباران شده بودند، گفت‌وگو کرده است.
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به شش ساعت جلسه اخیر خود در ژنو با مقام‌های ایران گفت: «زمان زیادی وجود ندارد، اما ما در حال کار بر روی چیزی مشخص هستیم.
آژانس چند راه حل پیشنهاد کرده است.»
او گفت که بازگشت بازرسان آژانس به تأسیسات آسیب‌دیده در فردو، اصفهان و نطنز «بستگی به احتمال یک نوع توافق گسترده‌تر دارد.
ما از این واقعیت آگاه هستیم که این (دسترسی نیاز به) مذاکره سیاسی دارد.»