۴۲۴ عملیات امدادی هلال احمر در یک هفته
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر، از ثبت ۴۲۴ حادثه و انتقال ۲۳۵ نفر به مراکز درمانی توسط نجاتگران این جمعیت در سطح کشور خبر داد.
باشگاه خبرنگاران جوان - محمدحسین کبادی معاون عملیات این سازمان با تشریح گزارش هفتگی مدیریت عملیات (EOC) اظهار کرد: در هفته گذشته، امدادگران و نجاتگران در مجموع به ۴۲۴ حادثه در سطح کشور امدادرسانی کردند.
وی افزود: در جریان این حوادث، ۴۲۳ نفر خدمات امدادی دریافت کردند که از این تعداد، ۳۷ نفر به صورت سرپایی در محل درمان و ۲۳۵ نفر برای ادامه درمان به مراکز درمانی منتقل شدند.
همچنین برای ۳۷ نفر نجات فنی، ۲۷ مورد رهاسازی فوتی، ۳۴ نفر انتقال به مناطق امن و ۱۰ نفر اسکان اضطراری انجام شد.
کبادی با اشاره به عملیاتهای مرتبط با شرایط جوی بیان کرد: ۲۲ نفر از گرفتارشدگان در برف و سیل رهاسازی شدند و ۲۱ نفر نیز اقلام امدادی دریافت کردند.
در همین مدت، ۶ خودرو نیز در عملیاتهای امدادی مورد استفاده قرار گرفت.
وی ادامه داد: در حوزه تجمعات انبوه و مراجعات حضوری نیز ۱۴۲ خدمت ارائه شد که شامل ۹۹ مورد درمان سرپایی، ۲۹ مورد انتقال به مراکز درمانی و ۱۴ مورد اسکان اضطراری بود.
معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اقلام توزیعی در حوادث این هفته گفت: در این مدت ۱۲ بسته غذایی، ۱۷ دستگاه چادر امدادی، ۸ قوطی کنسروجات، ۱۲ تخته پتو، ۸۰ کیلوگرم نایلون پوشش چادر، ۶ تخته موکت و ۳ شعله والور میان آسیبدیدگان توزیع شد.
محمدحسین کبادی، درباره پراکندگی حوادث در استانها نیز تصریح کرد: استانهای اصفهان و گلستان هر کدام با ۳۶ حادثه، خراسان جنوبی با ۲۹ حادثه و آذربایجان غربی با ۲۶ حادثه بیشترین آمار حوادث را به خود اختصاص دادند.
وی افزود: بیشترین تعداد مصدومان مربوط به استان اصفهان با ۷۱ نفر، گلستان با ۶۴ نفر و خراسان جنوبی با ۵۲ نفر بوده است.
همچنین اصفهان و گلستان هرکدام با ۲۸ نفر بیشترین مصدوم انتقالی را ثبت کردند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به سهم انواع حوادث گفت: ۷۱ درصد حوادث ثبت شده ترافیکی، ۱۱ درصد فوریتهای پزشکی، ۷ درصد جوی اقلیمی، ۳ درصد کوهستان، ۲ درصد مفقودی و ۶ درصد سایر موارد بوده است.
کبادی خاطرنشان کرد: در محورهای برونشهری کشور نیز ۳۰۰ حادثه ترافیکی به ثبت رسید که منجر به انتقال ۱۸۸ مصدوم به مراکز درمانی و درمان سرپایی ۳۲ نفر در محل حادثه شد.
در این بخش، گلستان با ۲۶ حادثه، اصفهان با ۲۵ حادثه و خراسان جنوبی با ۲۲ حادثه، بیشترین آمار را داشتند.
وی در پایان درباره حوادث جوی، گفت: طی این مدت ۳۱ حادثه جوی در کشور رخ داد که ۲۲ نفر درگیر شدند و ۱۲ نفر از گرفتارشدگان در برف، کولاک، سیل و آبگرفتگی به مناطق امن منتقل شدند.
همچنین استانهای گلستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه و آذربایجان شرقی هرکدام با ۴ حادثه، بیشترین حوادث جوی را ثبت کردند.
منبع: سازمان امداد و نجات هلال احمر