خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 30 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹ طرح اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 30 بهمن 1404 - 08:41
یاسوج-همزمان با سراسر کشور، ۹ طرح اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج با حضور مسئولان کشوری و استانی در کهگیلویه و بویراحمد به بهره‌برداری رسید.
استان،بسيج،كهگيلويه،بويراحمد،تعاون،سپاه،بنياد،مردمي،اقتصاد،سردار

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با آیین سراسری افتتاح طرح‌های اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج، ۹ پروژه در استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور سردار «سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین و حجت‌الاسلام والمسلمین «رضایی» مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در این سازمان به صورت ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسید.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در این رابطه گفت: همه‌ساله به مناسبت ۲۹ بهمن، طرح‌هایی در قالب اقتصاد مردمی توسط بنیاد تعاون بسیج افتتاح می‌شود و امسال نیز سومین آیین بهره‌برداری در سطح کشور و استان برگزار شد.
سردار مثنوی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد جزو ۹ استان برتر کشور در اجرای این طرح‌ها قرار گرفت، گفت: از مجموع پروژه‌های افتتاح‌شده، یک طرح در سطح ملی و مابقی در سطح منطقه‌ای و استانی اجرا شده است.
وی میزان سرمایه‌گذاری این طرح‌ها را ۱۳ میلیارد تومان از محل حمایت بنیاد تعاون بسیج و بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی اعلام کرد.
به گفته فرمانده سپاه فتح استان این پروژه‌ها در حوزه‌های کشاورزی، دامداری، شیلات و صنایع تبدیلی و تکمیلی اجرا شده و با بهره‌برداری از آنها برای یک‌هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال پایدار ایجاد می‌شود.
وی با اشاره به برنامه‌های سال آینده افزود: با همگرایی سپاه، بسیج و مجموعه دولت به‌ویژه در حوزه نظام بانکی، طرح‌های اقتصادی بیشتری در استان اجرایی خواهد شد.
سردار مثنوی برخورداری از دو اقلیم سردسیری و گرمسیری، ۱۰ درصد روان‌آب‌های کشور، نزدیکی به بنادر جنوبی، همجواری با شش استان مهم و وجود سه دهکده فعال اقتصاد مقاومتی را از مهم‌ترین ظرفیت‌های استان برشمرد.
وی در عین حال تکمیل نبودن زیرساخت‌های زنجیره ارزش، بروکراسی اداری و نبود حمل‌ونقل ریلی و هوایی را از جمله چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی استان عنوان کرد.
در پایان این مراسم از تلاش‌های فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در اجرای طرح‌های اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.