خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 30 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زارع: ایمنی تردد بین استان‌های بوشهر و فارس افزایش می‌یابد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 29 بهمن 1404 - 23:28
بوشهر- استاندار بوشهر گفت: با اجرای آزاد راه شیراز - بوشهر، ایمنی تردد بین استان‌های بوشهر و فارس افزایش می‌یابد.
بوشهر،شيراز،كشور،اجراي،توسعه،آزادراهي،مالي،تامين،كريدور

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع چهارشنبه‌شب در نشست بررسی چگونگی تامین مالی و اجرای آزاد راه شیراز - بوشهر اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان بوشهر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
وی با بیان اینکه اجرای کریدور شیراز بوشهر، تکمیل شبکه آزادراهی کشور است ابراز کرد: کریدور آزادراهی شیراز بوشهر از مزایای زیادی برای مردم و کشور برخوردار است.
استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: به همین دلیل قابلیت بالایی برای جذب سرمایه گذار و مشارکت بخش خصوصی اعم از داخلی و خارجی در تامین تمام یا بخشی از منابع مالی مورد را نیاز دارد.
وی با تأکید بر ضرورت اجرای آزادراه بوشهر به شیراز افزود: کاهش بار ترافیکی محورهای مواصلاتی، افزایش ایمنی و کاهش تصادفات، کمک به توسعه گردشگری ساحلی و اتصال بنادر جنوب به شبکه آزادراهی کشور از جمله اهداف این طرح مهم و حیاتی است.
زارع تصریح کرد: دامنه و گستره بهره‌مندی از این طرح محدود به استان‌های فارس و بوشهر نشده، بلکه حلقه اتصال شمال و مرکز کشور به جنوب است.
استاندار بوشهر اضافه کرد: تحقق اهداف اقتصاد دریا محور با توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل و تسهیل در دسترسی به بنادر تجاری و مسافربری صورت خواهد گرفت.
نشست بررسی چگونگی تامین مالی و اجرای آزاد راه شیراز بوشهر با حضور استانداران بوشهر و فارس، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و مدیران شرکت سرمایه گذاری برگزار شد.