تحقیقات ویژه یوفا برای بررسی ادعای وینیسیوس
یوفا که اعلام کرده بود تحقیقاتش درباره اتفاقات بازی شب گذشته رئال و بنفیکا را شروع کرده، بازرسی را به همین منظور منصوب کرد.
یوفا که اعلام کرده بود تحقیقاتش درباره اتفاقات بازی شب گذشته رئال و بنفیکا را شروع کرده، بازرسی را به همین منظور منصوب کرد.
کد خبر: 761807 | ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ ۲۰:۰۶:۳۳
یوفا صبح روز چهارشنبه از تعیین یک بازرس اخلاق و انضباط برای انجام تحقیق درباره «رفتارهای تبعیضآمیز ادعایی» که در جریان دیدار شب گذشته بین بنفیکا و رئال مادرید رخ داده بود، خبر داد.
به گزارش ورزش سه، نهاد حاکم بر فوتبال اروپا اعلام کرد جزئیات بیشتر درباره این روند انضباطی، در زمان مقتضی منتشر خواهد شد.
پس از گل وینیسیوس در دقیقه ۵۱، او به سمت داور مسابقه رفت و اعلام کرد که پرستیانی به او توهین نژادپرستانه کرده است.
این داور فرانسوی پروتکل ضدنژادپرستی یوفا را بلافاصله را فعال کرد و مسابقه به مدت 10 دقیقه متوقف شد.
در نهایت، دوربینهای تلویزیونی نتوانستند لحظه ادعایی توهین پرستیانی را ثبت کنند، چرا که او هنگام صحبت با وینیسیوس، پیراهنش را روی دهانش گرفته بود.
پس از 10 دقیقه پرتنش در لیسبون، بازی از سر گرفته شد.